Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"WOW, e real!" Reacţia incredibilă a unui adversar, care a dat mâna cu starul lui Juve, Cristiano Ronaldo

"WOW, e real!" Reacţia incredibilă a unui adversar, care a dat mâna cu starul lui Juve, Cristiano Ronaldogalerie foto

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Bruno Guimaraes a dezvăluit într-un interviu că aproape că nu i-a venit să creadă când l-a văzut de aproape pe Cristiano Ronaldo in meciul Lyon - Juventus.

Pe numele său complet Bruno Guimaraes Rodriguez Moura, tânărul fotbalist brazilian de la Olympique Lyon se anunţă deja un pariu câştigător pentru formaţia franceză.

Mijlocaşul defensiv a fost adus în această iarnă de la Atletico Paranaense, după ce Lyon a plătit 20 de milioane de euro pentru transferul său.

Lyon a câştigat meciul tur cu Juventus din Liga Campionilor, scor 1-0. Bruno a fost titular şi a jucat pe toată durata meciului, un meci care a fost abia a doua sa prezenţă în tricoul echipei franceze.

Tânărul brazilian a făcut după meci o declaraţie senzaţională: "Când am ridicat capul din pământ şi l-am văzut am rămas blocat. Ulterior am dat şi mâna cu el. Am zis atunci cu voce tare: Wow, e real! Tipul ăsta chiar există" a fost declaraţia amuzantă pe care a oferit-o Bruno Guimaraes după meciul cu Juve.

Admiraţia faţă de unul dintre cei mai mari fotbalişti din toate timpurile nu l-a împiedicat pe Guimaraes să joace excelent. Brazilianul a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren pentru echipa sa în duelul cu Juventus.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldobruno guimaraes 

viewscnt
Articole similare