Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

WOW! Halep e de neoprit după eliminarea de la US Open. Simona i-a pus gând rău lui Tătăruşanu. Cum a fost filmată sportiva

WOW! Halep e de neoprit după eliminarea de la US Open. Simona i-a pus gând rău lui Tătăruşanu. Cum a fost filmată sportiva

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a părăsit rapid turneul de la US Open, iar acum profită din plin de momentele de relaxare pe care le are înainte de a începe pregătirea pentru Turneul Campioanelor.

Cum, în această săptămână, naţionala României joacă un meci extrem de important cu Spania, pe Arena Naţională, Simona Halep a profitat de moment şi s-a filmat în timp ce "zboară" din bară în bară, râvnind la postul lui Ciprian Tătăruşanu.

Simona Halep, eliminare prematură la US Open

Simona Halep, locul 4 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 2-6, 6-3, 7-6 (4), de americanca Taylor Townsend, locul 116 WTA, venită din calificări, în turul al doilea al US Open.

Simona Halep a pierdut primul meci cu Taylor Townsend după trei partide câştigate în două seturi.

Simona Halep a fost învinsă anul trecut în primul tur al openului american de Kaia Kanepi din Estonia, cu 6-2, 6-4, la fel în 2017, de Maria Şarapova, scor 6-4, 4-6, 6-3. Cel mai bun rezultat al fostului lider WTA la Flushing Meadows a fost atingerea fazei semifinalelor, în 2015, când a fost învinsă de italianca Flavia Pennetta, cu 6-1, 6-3.

Afla mai multe despre: simona haleptenis 

viewscnt
Articole similare