Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wow! Transformare incredibilă: Paul Gascoigne, prima apariţie după perioada petrecută într-o clinică de dezintoxicare!

Wow! Transformare incredibilă: Paul Gascoigne, prima apariţie după perioada petrecută într-o clinică de dezintoxicare!galerie foto
Comentarii

Problemele cu băutura şi viaţa agitată par să fie de domeniul trecutului pentru Paul Gascoigne. Ajuns la 50 de ani, fostul mare mijlocaş englez a trecut printr-o transformare evidentă, iar presa din Anglia a publicat o fotografie care spune totul despre lungul drum parcurs de "Gazza".

Acum, însă, situaţia s-a schimbat la 180 de grade, iar despre Gascoigne se poate spune fără nicio problemă că a început o nouă viaţă. Fără droguri, fără alcool, fără depresie, după o perioadă petrecută la dezintoxicare, englezul a fost fotografiat la finalul săptămânii trecute la un eveniment din Anglia, iar surpriza nu a fost deloc mică. Un alt Gascoigne a apărut, practic, în faţa fanilor şi fotografilor.

Mediafax scrie că anul decisiv pentru viaţa lui Gascoigne a fost 2017, când fostul mare internaţional englez a ajuns la dezintoxicare pentru a scăpa de problemele cu alcoolul. Atunci, Terry Baker, agentul său, trăgea semnalul de alarmă: "Face mari eforturi pentru a se vindeca de demonii alcoolului. Eu nu sunt credincios, dar voi, cei care sunteţi, rugaţi-vă pentru el".

 Galerie foto

Afla mai multe despre: paul gascoignetransformarepozeangliascandalprobleme 

viewscnt
Articole similare