Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wozniacki şi-a luat în serios rolul de "mătuşă". Cum s-a relaxat daneza, acasă la Serena, înaintea debutului de la Roland Garros

Wozniacki şi-a luat în serios rolul de "mătuşă". Cum s-a relaxat daneza, acasă la Serena, înaintea debutului de la Roland Garros

Tenis

Comentarii

După ce a câştigat primul turneul de Grand Slam al anului, Australian Open, în urma finalei cu Simona Halep, Caroline Wozniacki se pregăteşte pentru debutul de la Roland Garros. A doua favorită a turneului, daneza o va întâlni în runda inaugurală pe americanca Danielle Collins, numărul 44 mondial.

Până să joace primul meci pe zgura pariziană, Caroline Wozniacki şi-a vizitat cea mai bună prietenă, Serena Williams. Jucătoare daneză a postat chiar şi câteva poze pe reţelele de socializare cu fetiţa Serenei, Olympia Ohanian.

Serena Williams a devenit mamă la 1 septembrie 2017, când a dat naştere unei fetiţe, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida. Williams era însărcinată când a câştigat Australian Open, la începutul anului trecut.

După ce a născut în luna septembrie, Serena Wlliams a revenit oficial în competiţiile de simplu la turneul de la Indian Wells, la care a fost învinsă de sora ei, Venus Williams, în turul al treilea. Williams a mai jucat apoi doar la turneul de la Miami, unde a pierdut în primul tur în faţa japonezei Naomi Osaka.

Afla mai multe despre: roland garrossimona halepdanielle collinsserena williams 

viewscnt
Articole similare