Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wozniacki va susţine Liverpool în finala Ligii Campionilor! “Salah m-a impresionat”

Wozniacki va susţine Liverpool în finala Ligii Campionilor! “Salah m-a impresionat”
Comentarii

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, şi-a exprimat susţinerea pentru echipa Liverpool, în finala Ligii Campionilor, pe care o va disputa cu Real Madrid.

“Lucrul cel mai important este că Liverpool are o extraordinară muncă de echipă, evoluează în echipă atât de bine şi cred că este meritul lui Klopp pentru asta. El a pus echipa să joace ca un tot unitar. Clar că Real Madrid este o echipă mare, dar trebuie să joci împotriva unei echipe mari când ajungi în finala Ligii Campionilor. Liverpool a jucat bine în acest sezon. Ei formează o echipă bună şi cred în Liverpoool. Dacă vor putea juca la cel mai înalt nivel, pot câştiga. Cu siguranţă îi voi încuraja”, a declarat Wozniacki pentru WTA.

“Salah m-a impresionat cel mai mult. Ştiam cu toţii că este un jucător bun, dar nu mă aşteptam să fie atât de uimitor”, a adăugat ea. Woznaicki a mai spus că a găsit un loc în Paris unde va urmări pe un ecran uriaş finala Ligii Campionilor, alături de logdnicul ei, David Lee, şi de părinţi.

Afla mai multe despre: finala ucl 

viewscnt
Articole similare