Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

WRESTLEMANIA 36 REVIEW P1 | WWE a scos maximum din prima seară a unui show inedit. Meciul care i-a ridicat în picioare pe fanii de acasă

WRESTLEMANIA 36 REVIEW P1 | WWE a scos maximum din prima seară a unui show inedit. Meciul care i-a ridicat în picioare pe fanii de acasă

WWE

Comentarii

WrestleMania are loc pentru prima dată într-un context cu totul şi cu totul neobişnuit. Din cauza pandemiei de coronavirus, WWE pune în scenă fără spectatori a 36-a ediţie celui mai important show de wrestling. În prima seară, mai multe meciuri s-au ridicat la aşteptările fanilor.

Nouă meciuri a avut WrestleMania 36 în prima seară a primului PPV din istorie fără spectatori. Celelalte nouă se vor desfăşura în această noapte, de la ora 01:00 şi vor putea fi urmărite şi ele pe platforma WWE Network. Revenind la ziua de sâmbătă, nu toate confruntările au avut loc în Performance Center, baza de pregătire a celor din WWE. Main event-ul dintre Undertaker şi AJ Styles s-a desfăşurat într-un cimitir şi a eclipsat orice altă confruntare.

The Undertaker def. AJ Styles (Boneyard match)

Rivalitatea dintre Undertaker şi AJ Styles a culminat cu un meci de care nu ştim dacă vom mai avea parte vreodată în WWE. Cei doi legendari wrestleri s-au înfruntat timp de 35 de minute într-un „Boneyard match”. Un cimitir a ţinut loc de ring pentru Taker şi AJ, iar cei doi s-au descurcat de minune. Efectele vizuale şi cele audio au avut şi ele un rol important, confrunarea fiind percepută de fani ca o capodoperă cinematică pentru un show de wrestling. La final, Undertaker s-a impus îngropându-l la propriu pe AJ Styles, în ciuda ajutorului pe care liderul O.C. l-a avut de la Gallows şi Anderson. Astfel, „Fenomenul” a ajuns la victoria cu numărul 25 la WrestleMania.

John Morrison def. Kofi Kingston & Jimmy Uso (Ladder match for the SmackDown tag team championships)

În ciuda micuţei arene fără spectatori, John Morrison, Kofi Kingston şi Jimmy Uso au oferit un spectacol absolut. Iniţial, meciul trebuia să se desfăşoare între cei trei şi partenerii lor de echipă, dar, din cauza faptului că Miz s-a îmbolnăvit, Morrison a fost nevoit să apere de unul singur centurile. Confruntarea a fost plină de spoturi inedite, fiecare dintre combatanţi folosindu-se excelent de scări. Deznodământul a fost şi el inedit. Deşi toţi trei au reuşit să ia suportul pe care erau agăţate centurile, Morrison a fost singurul care a reuşit să le desprindă şi astfel să câştige.

Kevin Owens def. Seth Rollins (No DQ match)

Kevin Owens s-a răzbunat cu vârf şi îndesat pe Seth Rollins. Rivali de luni bune, cei doi abia acum au avut ocazia să se înfrunte într-un meci 1 vs. 1. Fără să aibă ajutorul vreunui „discipol”, Seth Rollins a luat o mamă de bătaie. Deşi a încercat să scape iniţial de Owens descalifcându-se, „Mesia” a acceptat provocarea canadianului, iar meciul a fost reluat fără descalificări. K.O. a obţinut victoria după ce s-a urcat pe semnul de la WrestleMania şi a zburat peste Rollins, care era întins pe masa de comentariu. A urmat apoi un Stunner în ring şi astfel, Owens i-a administrat lui Seth a doua înfrângere din carieră la WrestleMania.

Braun Strowman def. Goldberg (Universal championship match)

Braun Strowman este noul campion Universal! „Monstrul dintre oameni” l-a înlocuit cu succes pe Roman Reigns. Strowman a devenit în premieră deţinător al unei centuri supreme după ce a rezistat la nu mai puţin de patru Spear-uri şi l-a învins în doar pe două minute pe Goldberg.  

Becly Lynch def. Shayna Baszler (Raw Women's championship match)

Pe Becky Lynch nu a reuşit să o învingă nici măcar cea mai periculoasă luptătoare venită din NXT. După mai multe săptămâni în care a atacat-o pe irlandeză, Shayna Baszler nu a izbutit să îşi ducă misiunea la bun sfârşit şi să câştige titlul din Raw. Victoria lui Becky a fost asemănătoare cu cea de anul trecut, atunci când a reuşit să o numere cu noroc pe Ronda Rousey. Irlandeza are cel mai lung reign din istoria acestei centuri, 363 de zile de când este campioană.

Alexa Bliss & Nikki Cross def. Asuka & Kairi Saine (WWE Women's tag team championship match)

Acesta a fost primul meci care a deschis show-ul din Performance Center. Alexa Bliss şi Nikki Cross nu doar că au recuperat centurile de la japoneze şi au devenit pentru a doua oară campioane tag team în divizia feminină, dar au lăsat şi o impresie bună, meciul fiind fără greşeală din punct de vedere tehnic. 

Sami Zayn def. Daniel Bryan (Intercontinental championship match)

Ajutat de Shinsuke Nakamura şi Cesaro, Sami Zayn a reuşit să îşi păstreze titlul Intercontinental şi să îşi continue cea mai bună perioadă a sa de până acum în WWE. Canadianul l-a învins pe Daniel Bryan într-un meci care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, acesta fiind într-adevăr unul dintre meciurile care şi-a pierdut din calitate din cauza lipsei fanilor.

Elias def. King Corbin

Un meci scurt, şters, fără o poveste impresionantă în spate şi terminat cu victoria norocoasă a lui Elias. Lipsa publicului a făcut ca Elias să nu mai susţină celebrul său „concert”, aşa cum nici Corbin nu şi-a mai făcut intrarea „regală” acompaniată de huiduielile fanilor.

Cesaro def. Drew Gulak

Pentru Daniel Bryan seara a început prost încă dinainte de show-ul propriu zis. În kick-off, protejatul fostului campion mondial, Drew Gulak, a fost învins de aghiotantul lui Sami Zayn, Cesaro. Un meci între doi dintre cei mai tehnici wrestleri din rosterul WWE, dar din păcate fără o poveste şi în faţa unei arene goale.

WrestleMania 36, card-ul pentru seara cu numărul doi

  1. Rhea Ripley (c) vs. Charlotte Flair (pentru titlul feminin din NXT)
  2. Brock Lesnar (c) vs. Drew McIntyre (pentru titlul WWE)
  3. John Cena vs. „The Fiend” Bray Wyatt (Firefly Fun House match)
  4. Bayley (c) vs. Sasha Banks vs. Lacey Evans vs. Naomi vs. Tamina (pentru titlul feminin din SmackDown)
  5. The Street Profits (c) vs. Angel Garza şi Austin Theory (pentru titlurile tag team din Raw
  6. Aleister Black vs. Bobby Lashley
  7. Edge vs. Randy Orton (Last Man Standing match)
  8. Otis vs. Dolph Ziggler 
  9. Natalya vs. Liv Morgan

articol redactat de Cristian Măciucă

Afla mai multe despre: wwewrestlemaniaundertaker 

viewscnt
Articole similare