Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

WTA a apreciat gestul făcut de Kerber după ce Simona Halep s-a accidentat! "Ajutor pentru un prieten"

WTA a apreciat gestul făcut de Kerber după ce Simona Halep s-a accidentat! "Ajutor pentru un prieten"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a abandonat turul doi al WTA Roma, în timpul confruntării contra lui Angelique Kerber, chiar când se afla la conducere cu 6-1, 3-3.

În actul secund, la scorul de 3-3, Simona Halep a acuzat dureri la gamba stângă şi a apelat la medic. Staff-ul medical a ajutat-o să meargă pe marginea terenului. După ce mai multe minute s-a întrebat cum s-a accidentat, numărul 3 WTA a decis să abandoneze. 

WTA a sesisat comportamentul frumos al lui Angelique Kerber, care a stat aproape de româncă pe toată durata discuţiei pe care Halep a avut-o cu medicii. Adversara sportivei noastre i-a adus mai întâi un scaun pentru a-şi întinde piciorul şi a stat lângă ea pentru a o consola.

După ce Simona a spus că abandonează, Kerber a luat atât geanta ei cât şi pe cea a lui Halep, apoi a mers către ieşire. Sportiva din Constanţa avea dificultăţi în a merge şi era ajutată de către oamenii din staff. 

"Nu aşa au vrut să încheie meciul. Angelique Kerber avansează în optimi, după ce Halep este forţată să se retragă din cauza unei accidentări. Scor final: 1-6, 3-3", a scris contul oficial de Twitter al WTA, 

Mai mut decât atât, contul de Twitter WTA a adăugat şi momentul de fair-play al sportivei din Germania: "Ajutor pentru un prieten".

 

Ambele sportive sunt foste ocupante ale primului loc mondial şi au o relaţie specială după ce în trecut s-au mai antrenat împreună. 

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare