Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xabi Alonso despre posibilitatea de a prelua Real Madrid: ”Mi-e greu să cred că aş putea face ce a făcut Zidane”

Xabi Alonso despre posibilitatea de a prelua Real Madrid: ”Mi-e greu să cred că aş putea face ce a făcut Zidane”

Real Madrid

Comentarii

Xabi Alonso a oferit un interviu codidianului LEquipe în care a vorbit inclusiv despre posibilitatea de a deveni antrenor la Real Madrid, după plecarea lui Zinedine Zidane.

Presa spaniolă insistă pe faptul că Xabi Alonso este favoritul lui Florentino Perez pentru a prelua Real Madrid, după mandatul lui Zinedine Zidane.

Xabi Alonso a vorbit despre această posibilitate în interviul acordat cotidianului L'Equipe: ”Zidane este un exemplu. Eu respect pe toată lumea, dar Zidane e la un alt nivel faţă de oricine. Să câştigi trei Ligi ale Campionilor în 2 ani şi jumătate cu un club ca Real Madrid...A fost totul foarte rapid pentru el. Eu nu mă aştept ca eu să reuşesc să fac performanţe atât de rapid” a declarat Alonso.

Fostul mare internaţional spaniol, acum antrenor la Real Sociedad B a vorbit şi despre foştii săi antrenori care l-au influenţat în cariera sa: ”Pep este un tip foarte inteligent. Ştie să citească echipele foarte bine, la fel şi campionatele. Când el începe să vorbească este o plăcere să asculţi. Mourinho? Mi-a marcat cariera. Prin felul în care interpreta meciurile, prin capacitatea sa formidabilă de reacţie” a mai spus Alonso. 

Afla mai multe despre: xabi alonsozidane 

viewscnt
Articole similare