Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi a pus ochii pe un fotbalist de la Liverpool. "Maestrul" îl vrea pe Camp Nou, în noul proiect

Xavi a pus ochii pe un fotbalist de la Liverpool. "Maestrul" îl vrea pe Camp Nou, în noul proiectgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Xavi mai vrea un fost fotbalist de la FC Barcelona, după ce l-a repatriat pe Dani Alves (38 de ani). Noul antrenor de pe Camp Nou îl doreşte pe Thiago Alcantara (30 de ani), jucătorul lui Liverpool care a crescut în celebra academie a catalanilor, La Masia. Thiago n-a reuşit să se impună pe Anfield şi ar fi încântat să revină.

Dani Alves şi el. Xavi mai vrea un fost fotbalist al Barcelonei înapoi pe Camp Nou

În acest moment la Liverpool, unde a pierdut prim planul din cauza deselor accidentări, Thiago Alcantara ar fi fericit să revină la FC Barcleona, unde este dorit de Xavi, noul antrenor de pe Camp Nou, anunţă jurnalistul Pedro Almeida. Xavi şi Thiago au jucat împreună o perioadă pe Camp Nou, pe finalul mandatului lui Pep Guardiola.

Thiago, care a crescut în La Masia, a plecat de la FC Barcelona în 2013, la Bayern, echipa pe care a preluat-o Pep Guardiola după ce şi-a un an sabatic. În 2012, Pep îşi încheia trimufător mandatul început în 2008, plin de succese. Fotbalistul naturalizat spaniol e gata să revină pe Camp Nou.

Thiago s-a transferat la Liverpool de la Bayern în septembrie 2020, în schimbul a 22 de milioane de euro. De atunci, mijlocaşul a strâns 37 de meciuri, un gol şi o pasă de gol, în 2.450 de minute jucate pentru "Cormorani".

  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Thiago în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonathiagoxavitransferliverpool 

viewscnt
Articole similare