Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi dă vina pe arbitraj după ce a pierdut în El Clasico: ”Este ruşinos, o maximă nedreptate!”

Xavi dă vina pe arbitraj după ce a pierdut în El Clasico: ”Este ruşinos, o maximă nedreptate!”
Comentarii

Echipa spaniolă Real Madrid a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia FC Barcelona, în etapa a 32-a din La Liga.

Xavi, după înfrângerea cu Real Madrid

Andreas Christensen a deschis scorul pentru catalani, în minutul 6, după un corner, însă gazdele au primit un penalti, în minutul 16, după ce Lucas Vazquez a fost faultat de Cubarsi, iar Vinicius Junior a transformat cu siguranţă, egalând.

Oaspeţii au avut un gol anulat de VAR, în minutul 30, şi prima repriză s-a încheiat la egalitate, 1-1. Barcelona a preluat conducerea în minutul 70, prin Firmin Lopez, dar madrilenii au egalat din nou, după numai şase minute, când a înscris Lucas Vazquez. Bellingham a adus victoria pentru Real, în minutul 90+1, scor 3-2, iar Los Blancos ajung la 17 meciuri consecutive fără înfrângere.

Xavi a fost extrem de dezamăgit de rezultat şi de deciziile arbitrului, iar la finalul meciului, antrenorul nu s-a putut abţine şi a răbufnit.

”Sunt foarte dezamăgit. Dacă vrem să se spună despre noi că suntem cel mai bun campionat din lume... Toată lumea a văzut că acea minge a intrat în poartă. Toate au căzut peste noi. De la Getafe, la începutul sezonului, am spus că nu îmi place ce văd. Astăzi, a fost apogeul absurdităţii. Sunt mândru de echipă. Cred că am fost mai buni şi am jucat mai bine.

Am jucat foarte bine, ne-am creat mai multe ocazii şi am controlat jocul. Pierdem puncte în urma unor situaţii pe care nu le putem controla. Este păcat, merităm mai mult!

Toată lumea a văzut, iar ei mă pot sancţiona. Este imaginea mea. Vreau doar să vorbesc despre joc. Am pierdut victoria la detalii. Se mai întâmplă pentru că încă încercăm să contruim echipa.

Au fost două situaţii concrete în afară de penalty, pentru că în apărare am stat foarte bine. Am făcut o greşeală în careu şi apoi nu am oprit un atac.

Am spus ieri că mi-aş dori ca arbitrul să treacă neobservat şi să ia deciziile corecte. Nu s-a întâmplat niciuna dintre aceste variante. Trebuie să ne gândim la locul al doilea. Am un sentiment de contradicţie. Cu un joc ca acesta, era normal să câştigăm meciul, dar una este jocul nostru, altele sunt deciziile arbitrului pe care nu le putem controla.

Nu este momentul să ne gândim la viitor. Trebuie să digerăm această înfrângere şi să ne gândim la meciul cu Valencia. Mai avem şase meciuri, mai avem mult de muncă. Este dificil să câştigi titlul. Obiectivul este să jucăm Supercupa sezonul viitor.

Senzaţia mea este de maximă nedreptate. Nu pot minţi pe nimeni, cu atât mai puţin pe fani. Este adevărat, a spus-o toată lumea. LaLiga are 38 de etapte, iar la final trebuie să îi felicităm pe cei de la Real Madrid. A pierdut doar un meci, aproape sunt campioni. Este foarte dificil pentru noi, dar azi, senzaţia mea este că am fost nedreptăţiţi”, a spus Xavi la finalul meciului.

Real a lider în La Liga, cu 81 de puncte, unsprezece peste Barcelona, ocupanta locului secund (70 de puncte). Pe locul al treilea este Girona, cu 68 de puncte.

Afla mai multe despre: xaviel classicoreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare