Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi i-a transmis dorinţa lui Laporta! Ce transfer încearcă Barcelona în vară

Xavi i-a transmis dorinţa lui Laporta! Ce transfer încearcă Barcelona în vară

FC Barcelona

Comentarii

Lisandro Martinez (23 de ani), fundaşul lui Ajax, a intrat pe lista de transferuri a Barcelonei pentru perioada de mercato din vară. Catalanii caută un fundaş central, iar Martinez de la "Lăncieri" pare o variantă accesibilă în raport calitate-preţ.

Fundaşul de fier de la Ajax, pe lista de transferuri a Barcelonei! Xavi, ţintă nouă

Barcelona caută un fundaş central cu care să-şi întărească defensiva, iar primul nume de pe listă e De Ligt de la Juventus, jucător crescut de Ajax. A doua variantă a lui Xavi e tot un jucător de la Ajax. Este vorba despre Lisandro Martinez, internaţional argentinian, om de bază în echipa "lăncierilor".

Potrivit Tuttosport, Barcelona l-a trecut pe lista de transferuri pe Lisandro Martinez, dar pentru perioada de mercato din vară.

Sursa citată nu pomeneşte nimic despre suma de transfer sau despre pretenţiile pe care le are Ajax ca să se despartă de fundaşul său.

Ajax l-a transferat pe Lisandro Martinez de la Defensa, din Argentina, cu 7 milioane de euro, iar în acest sezon fundaşul a jucat 25 de meciuri, a marcat un gol şi a livrat patru pase de gol.

  • 32 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Lisandro Martinez în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: lisandro martinezajaxtransferbarcelonaxavi 

viewscnt
Articole similare