Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi îl atacă pe Luis Enrique pentru decizia de a nu convoca niciun jucător de la Real Madrid la Euro: ”Este complicat ca Spania să câştige titluri aşa”

Xavi îl atacă pe Luis Enrique pentru decizia de a nu convoca niciun jucător de la Real Madrid la Euro: ”Este complicat ca Spania să câştige titluri aşa”

EURO 2020

Comentarii

Decizia lui Luis Enrique de a nu convoca nici măcar un jucător de la Real Madrid la Euro a cauzat indignarea fanilor spanioli, dar şi a altor nume importante din lumea fotbalului iberic.

Luis Enrique a creat o bucată de istorie negativă în urma finalizării listei de convocări pentru Euro. Decizia selecţionerului iberic de a ignora toţi jucătorii lui Real Madrid pentru Campionatul European a reprezentat primul turneu final din istoria Spaniei la care nu este prezent niciun ”galactic”.

Alegerea lui Enrique a fost întâmpinată prost de suporterii spanioli şi de foştii internaţionali iberici. Până şi Xavi, legendă şi fost căpitan al marii rivale a Realului, Barcelona, a criticat decizia selecţionerului de a forma un lot fără Ramos, Carvajal, Nacho, Asensio sau Vazquez.

Xavi îl atacă pe Luis Enrique pentru decizia de a nu convoca niciun jucător de la Real Madrid la Euro

”Critica mi se pare normală, trăim din asta. Cei din jurul naţionalei Spaniei sunt foarte critici, au aşteptări mari. De aceea este şi mai complicat ca Spania să caştige titluri. Am cucerit cu generaţia noastră, dar a fost complicat.

Este cu atât mai dificil pentru un antrenor care nu are în lot jucători de la Real Madrid. În cele din urmă, trebuie să accepţi criticile, să le eviţi şi să te concentrezi pe jocul tău. Se descurcă bine şi sunt deja in sferturi”, a declarat Xavi, pentru as.com.

Afla mai multe despre: euro 2020xaviluis enriquereal madridspanianaţionala spaniei 

viewscnt
Articole similare