Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi, încă o "victimă" la FC Barcelona. Decizie importantă luată de antrenor: l-a dat afară de la club!

Xavi, încă o "victimă" la FC Barcelona. Decizie importantă luată de antrenor: l-a dat afară de la club!

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (41 de ani), noul antrenor al Barcelonei, a mai făcut o "victimă" printre oamenii din stafful administrativ al echipei mari. Antrenorul l-a dat afară pe Ramon Canal, şeful serviciilor medicale de la FC Barcelona, după ce acum câteva zile a mai disponibilizat alţi doi oameni din club.

Xavi, încă o "victimă" la FC Barcelona. L-a dat afară pe şeful serviciilor medicale

După prezentarea oficială, Xavi a început să-şi pună amprenta la FC Barcelona. Şi-a adus propriul staff şi a ajuns la al treilea om pe care-l dă afară, din stafful administartiv de lângă echipa mare. Potrivit jurnalistului Moi Llorens de la ESPN, Xavi l-a dat afară pe Ramon Canal, şeful serviciilor medicale, al analiştilor şi preparatorilor fizici de la FC Barcelona.

Ramon Canal e a treia "victimă" pe care o face Xavi, care a luni a fost prezentat oficial ca noul antrenor la clubului de pe Camp Nou.

În afara lui Ramon Canal, Xavi i-a mai disponibilizat pe Juanjo Brau, fizioterapeutul primei echipei, a fost dat afară şi înlocuit cu Carles Nogueirea, om din stafful lui de la Al Sadd. Mai mult, Albert Roca, preparatorul fizic al primei echipe, a fost anunţat că nu va mai face parte din organigrama primei echipei.

VIDEO | Xavi, prezentat oficial pe Camp Nou!

În cursul zilei de luni, Xavi a fost prezentat oficial de Barcelona, după ce venirea sa fusese confirmată de club devreme sâmbătă dimineaţa. Luni, fostul mijlocaş a fost prezentat oficial de preşedintele Joan Laporta, în faţa a câteva mii de fani. Xavi va avea la dispozţie două săptămâni să îşi pună echipa la punct, deşi mai mulţi jucători au să fie plecaţi la echipele naţionale.

Afla mai multe despre: xavifc barcelonaramon canaldecizie 

viewscnt
Articole similare