Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi mai aşteaptă. Koeman vrea să-şi prelungească acordul cu Barca: ”Sunt deschis la discuţii”

Xavi mai aşteaptă. Koeman vrea să-şi prelungească acordul cu Barca: ”Sunt deschis la discuţii”

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman a vorbit despre posibilitatea prelungirii acordului dintre el şi clubul FC Barcelona.

Jurnalistul Alfredo Martinez a anunţat, marţi, informaţia că Ronald Koeman a pierdut încrederea şefilor Barcelonei şi că Joan Laporta i-ar căuta deja înlocuitor. Numele avansat de spanioli ar fi cel al lui Xavi Hernandez.

Pe de altă parte, cotidianul catalan Sport susţine că Ronald Koeman nu va pleca de la Barca. Mai mult, olandezul a vorbit recent despre prelungirea contractului cu gruparea de pe Camp Nou:

”Sigur, sunt deschis la discuţii pentru prelungire. Mi-ar plăcea să rămân antrenorul Barcelonei pentru mulţi ani, în ciuda lucrurilor complicate din jurul clubului nostru din această perioadă” a mărturisit antrenorul olandez, pentru cotidianul catalan, Sport.

Ronald Koeman o pregăteşte pe Barca din august 2020. Are 57 de meciuri ca antrenor principal al catalanilor, perioadă în care a obţinut 37 de victorii şi a pierdut 11 meciuri. În mandatul lui Koeman, Barca a marcat 132 de goluri până în prezent. El a cucerit Cupa Regelui Spaniei în sezonul 2020-2021 ca antrenor al formaţiei catalane.

Afla mai multe despre: ronald koeman 

viewscnt
Articole similare