Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi nu şi-a uitat marea rivală şi o atacă pe Real Madrid: "Au avut noroc când au câştigat Champions League"

Xavi nu şi-a uitat marea rivală şi o atacă pe Real Madrid: "Au avut noroc când au câştigat Champions League"

FC Barcelona

Comentarii

Xavi Hernandez (40 de ani) a dispărut de câteva sezoane din fotbalul spaniol şi a decis să îşi petreacă ultimii ani din carieră la Al Sadd, în Qatar, acolo unde este acum antrenor. Cu toate acestea, fostul mijlocaş legendar de la Barcelona nu şi-a uitat marea rivală.

Într-un interviu la un radio din Spania, Xavi a vorbit despre norocul pe care l-a avut Real Madrid de-a lungul istoriei şi a spus că fosta sa echipă, Barcelona, nu a beneficiat de aceeaşi soartă. 

"Real Madrid a câştigat UEFA Champions League când erau pe locul 6 în campionat, ăsta e noroc. Barca nu a avut norocul pe care l-a avut Real Madrid", au fost cuvintele lui Xavi. 

Cel mai probabil, fostul internaţional spaniol a făcut referire la sezonul 1999-2000, atunci când Real Madrid a câştigat UEFA Champions League, însă în campionat s-a clasat doar pe locul 5. În 2002, când Real îşi trecea în palmares încă o "urecheată", termina pe trei în Primera Division. De altfel, şi cele patru trofee câştigate în perioada recentă au coincis cu clasarea pe podium în Spania. 

Afla mai multe despre: xavireal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare