Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi Pascual, după o nouă înfrângere în Liga Campionilor: ”Atacul nostru a fost dezastruos”

Xavi Pascual, după o nouă înfrângere în Liga Campionilor: ”Atacul nostru a fost dezastruos”

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă joi, pe teren propriu, de formaţia germană SG Flensburg Handewitt, scor 28-20 (13-13), în etapa a 8-a a grupei B din Liga Campionilor.

Xavi Pascual, după o nouă înfrângere în Liga Campionilor: ”Atacul nostru a fost dezastruos”

Principalii marcatori ai partidei au fost Ghionea şi Nantes, câte 5 goluri, pentru Dinamo, respectiv Mensing 9, pentru Flensburg.

Tot joi s-a mai jucat partida dintre Vive Kielce - FC Barcelona 29-27, iar celelalte două programate în cursul serii sunt între Veszprem - HC Motor şi FC Porto - PSG.

Xavi Pascual, antrenorul echipei Dinamo, a vorbit după meci. 

”Flensburg în acest moment este mai bună ca noi, vrem ca meciul a fost similar cu cel de săptămâna trecută cu Flensburg. În prima repriza am fost aproape. Azi cred că am jucat mai bine în prima repriză decât săptămâna trecută. La Flensburg, dar în repriza secundă am făcut o mulţime de greşeli în atac. Atacul a fost oribil. Burici a apărat multe mingi în şase metri. Dacă joci împotriva unei echipe ca Flensburg şi faci aceste greşeli în faţa portarului e imposibil să castigi.

Cred că e greu de înţeles pentru că am pregătit meciul în acelaşi fel. În startul reprizei săptămâna trecută am avut probleme şi azi a fost la fel. Nu cu aceiaşi jucători, cu alţi jucători şi probabil nu avem nivelul pentru a păstra aceeaşi intensitate în orice moment. Asta este diferenţa probabil pe care o avem cu alte echipe.

Cred că sunt departe de noi şi trebuie să lucrăm pentru a reduce din diferenţa dintre Flensburg şi noi. În acest moment în opinia mea diferenţa e foarte mare.

Cred că acum COVID-ul este o problema că va apărea de nu ştiu câte ori, trebuie să ne adaptăm la situaţie. Echipele au probleme cu Covid, altele cu accidentările, cu alte lucruri, trebuie să ne adaptăm. În opinia mea azi problema a fost ca în repriza secundă atacul a fost dezastruos”, a declarat Pascal după meci. 

Afla mai multe despre: dinamoxavi pascual 

viewscnt
Articole similare