Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi şi-a dat acordul: prima plecare a iernii de la Barcelona! Catalanii "rup" contractul

Xavi şi-a dat acordul: prima plecare a iernii de la Barcelona! Catalanii "rup" contractul

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (41 de ani) şi-a dat acordul pentru prima plecare a iernii la FC Barcelona. Yusuf Demir (18 ani), fotbalistul împrumutat de la Rapid Viena, va pleca de la formaţia catalană în perioada de transferuri din ianuarie. Demir se va întoarce în Austria, dar alte cluburi importante sunt interesate de el.

Xavi şi-a dat acordul: prima plecare a iernii de la Barcelona! Catalanii "rup" contractul

Fotbalist austriac cu orgini în Turcia, Yusuf Demir nu a reuşit să-l impresioneze pe Xavi, de la sosirea antrenorului pe Camp Nou. Sport scrie că Barcelona a decis, după consultări între antrenori şi şefi, să renunţe la Yusuf Demir, adus sub formă de împrumut de la Rapid Viena cu opţiune de cumpărare de 10 milioane de euro.

Sursa citată scrie că "explozia" lui Abde Ezzalzouli, promovat de la echipa secundă, a dus la această decizie importantă a Barcelonei în privinţa lui Demir. Austriacul va fi trimis înapoi la Viena, după ce catalanii vor rupe contractul de împrumut, dar cluburile mari sunt în continuare cu ochii pe el.

Yusuf Demir e dorit în Bundesliga, unde trei echipe sunt interesate de serviciile sale. Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt şi Bayer Leverkusen îl vor şi sunt gata să plătească 10 milioane de euro, suma solicitată de Rapid Viena în schimbul serviciilor sale. Pe 1 ianuarie, când perioada de mercato se va deschide în Europa, Demir va pleca de la Barcelona, susţine Sport.

  • 290 de minute a strâns Yusuf Demir în tricoul Barcelonei, în nouă meciuri din toate competiţiile, fără să marcheze sau să ofere pase de gol

Afla mai multe despre: xaviplecareyusuf demirbarcelona 

viewscnt
Articole similare