Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi şi Mbappe pentru un proiect nou la FC Barcelona! Începe o nouă eră pe Camp Nou: "E piatra noastră de temelie!"

Xavi şi Mbappe pentru un proiect nou la FC Barcelona! Începe o nouă eră pe Camp Nou: "E piatra noastră de temelie!"

FC Barcelona

Comentarii

Victor Font, unul dintre candidaţii la alegerile prezidanţiale ale clubului FC Barcelona, are planuri mari pentru clubul catalan, dacă va fi ales să conducă destinele grupării blugrana. Font a spus că Xavi Hernandez (40 de ani), fostul mijlocaş legendar al catalanilor, va fi piatra de temelie a proiectului pe care vrea să-l implementeze pe Camp Nou.

2021 poate fi un an extrem de important pentru viitorul Barcelonei. Vor fi alegeri pentru un nou preşedinte, iar mai mulţi candidaţi, printre care Josep Maria Bartomeu, actualul preşedinte, Victor Font şi Joan Laporta, şi-au anunţat intenţia de a candida. Font a vorbit pentru presa din Spania despre intenţiile sale, dacă va reuşi să ajungă la conducerea clubului.

Font a promis că Xavi Hernandez, antrenorul ofertat de Barcelona în iarnă să vină pe Camp Nou, va fi piatra de temelie a proiectului său pentru viitorul clubului. Fostul mijlocaş ar urma să conducă echipa de pe banca tehnică. "Xavi va fi piatra de temelie a proiectului. Lucrăm în idea că el va fi antrenorul echipei, dacă vom câştiga!", a spus Victor Font, care a vorbit şi despre aducerea lui Kylian Mbappe. "L-aş vrea mai mult pe Mbappe, decât pe Neymar", a mai spus afaceristul catalan.

De asemenea, candidatul la alegeri a promis că se va merge din nou pe mâna talentelor din La Masia. Conform spaniolilor, Victor Font e favorit să preia funcţia de preşedinte la FC Barcelona, de la Josep Maria Bartomeu.



Omul de afaceri Victor Font este CEO şi membru în Consiliul de Administraţie al grupului Delta Partners. El este licenţiat în ştiinţă şi are un master la ESADE la Barcelona, precum şi un certificat de program în management internaţional de la Universitatea Georgetown, Washington DC. Font este vorbitor de catalană, spaniolă, engleză şi portugheză şi are un nivel bun, conversaţional, în franceză.

Afla mai multe despre: victor fontxavikylian mbappebarcelona 

viewscnt
Articole similare