Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi şi Pique, mulţumiţi în ciuda înfrângerii din El Clasico: ”Echipa a crescut de când sunt eu antrenor” / ”Sunt foarte mândru”

Xavi şi Pique, mulţumiţi în ciuda înfrângerii din El Clasico: ”Echipa a crescut de când sunt eu antrenor” / ”Sunt foarte mândru”

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a pierdut în prelungiri derby-ul cu Real din Supercupa Spaniei, scor 2-3.

Barcelona şi Real Madrid s-au duelat în semfinalele Supercupei Spaniei, în primul El Clasico al anului 2022.

Los blancos erau favoriţi înaintea partidei şi au reuşit în final să se impună, însă nu fără emoţii. Elevii lui Ancelotti au condus de două ori în timpul regulamentar, dar de ambele dăţi catalanii au revenit.

În prelungiri, Fede Valverde a dat lovitura de graţie şi a adus victoria madrilenilor, însă rivalii lor, care au folosit o multitudine de juniori din propria pepinieră, nu au fost prea descurajaţi.

După meci, atât Xavi, cât şi Pique au vorbit mândrii despre efortul depus de echipă şi s-au declarat mulţumiţi per total de dezvoltarea reuşită până acum, în scurtul timp pe care l-a avut noul antrenor la dispoziţie.

Xavi şi Pique, mulţumiţi în ciuda înfrângerii din El Clasico

Cred că putea să câştige atât Madrid, cât şi Barcelona. A fost un meci foarte echilibrat, ambele echipe au avut ocazii. La final, nu a fost o diferenţă atât de mare.

Echipa ar trebui să fie mândră. Sunt mândru de echipă, trebuie să continuăm. Păcat de rezultat, dar trebuie să continuăm pe drumul acesta.

Echipa a crescut de când sunt eu antrenor. Echipa creşte în continuare, a scăpat de complexe”, a afirmat Xavi.

Nu este rezultatul pe care îl aşteptam. Este păcat şi să pierzi împotriva Realului doare, dar cred că suntem din ce în ce mai aproape de a câştiga. Acum lipseşte doar să câştigăm.

Din punct de vedere al jocului, cred că ne-am descurcat foarte bine, ne-am asumat multe riscuri. Sunt foarte mândru de echipă.

Dacă vom juca aşa, cred că vom începe să câştigăm şi vom începe să ne batem pentru trofee”, a adăugat Pique.

În cealaltă semifinală, care se va juca joi, Atletico Madrid va da piept cu Athletic Bilbao, urmând ca formaţia câştigătoare să se dueleze cu Real Madrid în meciul decisiv de pe 16 ianuarie.

Afla mai multe despre: el clasico 

viewscnt
Articole similare