Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi subliniază importanţa revenirii lui Neymar pe Camp Nou: "E exact ce-i lipseşte Barcelonei!"

Xavi subliniază importanţa revenirii lui Neymar pe Camp Nou: "E exact ce-i lipseşte Barcelonei!"

FC Barcelona

Comentarii

Xavi Hernandez (40 de ani), fostul fotbalist de legendă al Barcelonei, vrea să-l vadă din nou pe Neymar (28 de ani) în tricoul blaugrana şi crede că ar fi un transfer spectaculos. Neymar este exact ceea ce-i lipseşte Barcelonei în acest moment, crede Xavi, care a fost ofertat în iarnă să devină antrenorul catalanilor, în locul lui Ernesto Valverde.

Neymar şi Xavi au jucat împreună la FC Barcelona în ultimii doi ani ai carierei mijlocaşului legendar pe Camp Nou, iar "Maestrul" Xavi crede că Neymar ar fi o achiziţie excelentă. Neymar e dorit înapoi pe Camp Nou de vestiar, iar şefii fac tot posibilul să-l aducă înapoi, după ce vara trecută au ratat transferul.

"Aş transfer extreme de tipul Neymar. Nu ştiu dacă s-ar integra din punct de vedere social din nou, dar fotbalistic n-am niciun dubiu că va fi un transfer spectaculos. Barcelona duce lisă de extrem precum are Bayern", a spus Xavi într-un interviu acordat revistei La Vanguardia, preluat şi de Sport, cotidian apropiat de Barcelona.

Cu Xavi şi Neymar în echipă, Barcelona a câştigat ultima dată Liga Campionilor în 2015, la Berlin, după o finală cu Juventus (3-1).

Xavi, ofertat să devină antrenorul Barcelonei

Şefii catalani l-au dorit pe Xavi Hernandez, cel care în prezent e antrenor la Al Sadd, în Qatar, pentru a-l înlocui pe Valverde, atunci când acesta a fost dat afară. În cele din urmă, fostul mijlocaş al catalanilor a refuzat oferta, după ce Eric Abidal şi încă un membru al conducerii clubului au mers personal în Qatar pentru a-l convinge. Astfel, conducătorii au ajuns la varianta Quique Setien, care stă pe banca Barcelonei în prezent.

Afla mai multe despre: xavineymarfc barcelona 

viewscnt
Articole similare