Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Yaya Toure a revenit în Anglia! Destinaţie surpriză pentru fostul jucător al lui Manchester City. Cu ce club se antrenează

Yaya Toure a revenit în Anglia! Destinaţie surpriză pentru fostul jucător al lui Manchester City. Cu ce club se antrenează
Comentarii

Yaya Toure (37 de ani) încă nu s-a retras din fotbalul profesionist. Fostul jucător de la Barcelona şi Manchester City se antrenează în aceste zile cu o echipă din a patra divizie engleză.

Yaya Toure a fost surprins la antrenamentele de vineri ale celor de la Leyton Orient, echipă care a terminat pe locul 17 sezonul 2019-2020 din League Two, al patrulea eşalon fotbalistic din Anglia. 

Mijlocaşul ivorian, fratele lui Kolo Toure, în prezent antrenor secund la Leicester City, este fără echipă de la începutul anului, după ce a plecat de la Qingdao Huanghai, formaţie din Superliga chineză. 

Cu trei titluri în Premier League în tricoul lui Manchester City, dar şi cu un trofeu UEFA Champions League în palmares din perioada în care juca pentru Barcelona, Yaya Toure a plecat de la "cetăţeni" în 2018, iar timp de câteva luni a fost legitimat la Olympiakos, în Grecia. La Huanghai el a jucat jumătate de an. 

Afla mai multe despre: yaya toureleyton orient 

viewscnt
Articole similare