Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Yggdrasil anunţă primul 11 şi încep primele victorii pe aparate. Ce spun românii?

Yggdrasil anunţă primul 11 şi încep primele victorii pe aparate. Ce spun românii?galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Am zis că avem jocuri sute şi începem să batem recordurile. Tot aducem!

Să fie jackpot-uri mai multe decât prevede regulamentul. Glumim, e o vorbă. Cu ce nu glumim, sunt câştigurile. Acum poţi să tragi câştiguri şi din jocurile Yggdrasil.

Noi-nouţe în Casa Pariurilor, jocurile Yggdrasil sunt următorul nivel de încântare a ochiului şi a simţurilor. Unsprezece bucăţi, toate rupte din raiul aventurilor şi din lumea basmelor, a supereroilor şi a lumilor SF sunt la alegerea ta. Cu o grafică ultrarealistă şi coloane sonore excepţionale, cele 11 jocuri Yggdrasil te duc într-o lume ideală, în care simbolurile se aliniază perfect pentru câştiguri speciale.

De la Holmes and the Stolen Stones până la surprinzătorul Bicicleta, intră în Casa şi joacă Yggdrasil. Cum ziceam? Pentru câştiguri în mare stil. Nu uita că la Casa avem în aprilie şi calendarul cu premii în fiecare zi, toată luna, ba chiar intră şi în prelungiri, până pe 2, luna următoare. Zilnic iei garantat câştiguri pe care le foloseşti fie în oferta sport cu pariuri, fie la jocuri. Să fie mereu aşa cum vrei tu! #casafiebine

Afla mai multe despre: casa pariurilor 

viewscnt
Articole similare