Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Younes Hamza, jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB, a semnat cu o echipă din Grecia

Younes Hamza, jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB, a semnat cu o echipă din Grecia
Comentarii

Dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB, atacantul tunisian Younes Hamza a ajuns în Grecia. Fostul jucător de la Petrolul Ploieşti a semnat cu formaţia Aris Salonic, nou promovată în prima ligă elenă.

A semnat un contract pentru doi ani de zile. „Am venit aici şi am semnat un contract pe doi ani”, a spus la Telekom Sport.

Fotbalistul tunisian spune că l-ar tenta o revenire în fotbalul românesc: „Bineînţeles. Urmăresc orice este legat de fotbalul românesc”. Atacantul a afimat că nu ar spune nu unei oferte venite din partea FCSB, mai ales că-n trecut a fost dorit de Gigi Becali la echipă: „Se poate întâmpla, dar a rămas aceeaşi echipă. Preşedintele e acleaşi, patronul e acelaşi. Dacă Dumnezeu voia ca eu sa fiu la acea echipă, eram. Atunci au fost multe lucruri care m-au făcut să aleg altă direcţie”, a mai spus Hamza.

Ajuns la 32 de ani, Younes Hamza a trecut în decursul carierei pe la Petrolul Ploieşti, Botev Plovdiv, Ludogoreţ Razgrad, Tractor Sazi din Iran, Skoda Xanthi, Erzurumspor din Turcia şi Al Ahli Doha din Qatar

 

Afla mai multe despre: younes hamza 

viewscnt
Articole similare