Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Young Boys Berna - CFR Cluj 3-1! Ardelenii, eliminaţi din Champions League! Echipa lui Şumudică luptă pentru un loc în grupele Europa League cu Steaua Roşie Belgrad

Young Boys Berna - CFR Cluj 3-1! Ardelenii, eliminaţi din Champions League! Echipa lui Şumudică luptă pentru un loc în grupele Europa League cu Steaua Roşie Belgrad

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj a fost învisă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-1 (3-1), de Young Boys Berna, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. După 1-1 în tur, campioana României părăseşte competiţie regină a fotbalului european şi va evolua în play-off-ul Ligii Europa, cu Steaua Roşie Belgrad.

În Elveţia, Păun a fost eliminat, în minutul 63, după două cartonaşe galbene, primul primit pentru că a bruscat un adversar după fluierul arbitrului şi al doilea pentru că a şutat într-un balon după fluierul arbitrului.

Au marcat: Siebatcheu '23, '42, Ngamaleu '25 / Omrani '4. Meciurile din play-off-ul Ligii Europa vor avea loc la 19 august, la Belgrad, şi la 26 august, la Cluj-Napoca. Young Boys Berna va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Ferencvaros.

Young Boys Berna - CFR Cluj 3-1 (Siebatcheu - 23 / 41, Ngamaleu - 25)  // (Omrani - 4)

Young Boys Berna - CFR Cluj, echipe probabile:

YOUNG BOYS: Faivre - Hefti, Camara, Zesiger, Garcia - Fassnacht (cpt.), Martins, Aebischer, Ngamaleu - Elia, Siebatcheu

REZERVE: Zbinden, Laidani, Spielmann, Sierro, Kanga, Sulejmani, Jankewitz, Burgy, Mambimbi, Maceiras, Lefort, Rieder


CFR CLUJ: Arlauskis - Susic, Manea, Cestor, Bouhenna, Camora (cpt.) - Fofana, Sigurjonsson, Deac - Omrani, Păun
REZERVE: Bălgrădean, Hindrich, Rodriguez, Graovac, Ciobotariu, Latovlevici, Costache, Tahiri, Debeljuh, Hoban, Alibec, Itu


Min 90. Final de partidă! CFR Cluj este eliminată din Liga Campionilor!

Min 80. Ocazie imensă Young Boys Berna! Elveţienii au executat un corner, Camara trimite cu capul spre poartă, dar portarul ardelenilor respinge mingea.

Min 64. Roşu CFR! Păun vede al doilea galben şi este trimis la cabine!

Min 57. Ocazie CFR! Ardelenii au beneficiat de o lovitură liberă din marginea careului. Deac îî pasează lui lui Păun, dar şutul şeptarului de la CFR trece pe lângă poartă!

Min 47. Ocazie Young Boys Berna! Elia trimite un şut din prima, dar mingea loveşte bara din stânga!

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45. Final de primă repriză!

Min 41. GOOOOOOOOOL Young Boys Berna! Elia centrează din banda, iar Siebatcheu face dubla!

Min 34. Ocazie imensă Young Boys Berna! Christian Fassnacht şutează în dreapta lui Arlauskis, dar Manea intervine decisiv şi respinge mingea!

Min 25. GOOOOOOOL Young Boys Berna! Ngamaleu trimite o bombă din afara careului, direct în vinclul porţii!

Min 23. GOOOOOOOL Young Boys Berna! Siebatcheu a recepţionat o centrare venită din partea dreaptă şi reuşeşte să trimită mingea în plasă!

Min 19. Ocazie CFR! Sigurjonsson trimite un şut din afara careului, dar mingea trece pe lângă poartă!

Min 16. Ocazie Young Boys Berna! Siebatcheu trimite cu capul spre poartă după ce a recepţionat o centrare, dar mingea trece pe lângă poarta lui Arlauskis!

Min 12. Ocazie mare CFR! Păun trimite un şut din prima, din afara careului, dar mingea trece pe lângă poartă!

Min 9. Ocazie mare CFR! Susic trimite un şut puternic din careu, dar portarul advers respinge în corner!

Min 4. GOOOOOOOOOOOOOL CFR! Deac a recuperat o mingea în apropiere de careu, îi pasează lui Omrani, iar atacatul CFR-ului finalizează cu sânge rece!

Min 1. A început partida!


Pentru clujeni este totul sau nimic. Turul din Gruia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, astfel că totul se va juca azi. 

Dacă trece de elveţieni, CFR va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Ferencvaros sau Slavia Praga, 2-0 pentru maghiari în tur.

În situaţia în care vor fi eliminaţi, vişiniii coboară în play-off-ul Europa League. Adversarul: Steaua Roşie Belgrad sau Sheriff Tiraspol.

Dan Petrescu, dorit de o echipă puternică din România! Se anunţă o bombă în Liga I

Afla mai multe despre: cfr clujyoung boys bernaliga campionilor 

viewscnt
Articole similare