Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Zâmbetul pe care îl ştim cu toţii începe să dispară! Nu e fericit" Anunţ trist făcut de omul care l-a vizitat pe Ronaldinho în închisoare

"Zâmbetul pe care îl ştim cu toţii începe să dispară! Nu e fericit" Anunţ trist făcut de omul care l-a vizitat pe Ronaldinho în închisoare
Comentarii

Nelson Cuevas (40 de ani), un fost fotbalist apropiat de Ronaldinho, l-a vizitat pe fostul star Selecao în închisoarea unde e reţinut, în Paraguay, şi a făcut un anunţ trist pentru iubitorii fotbalului. "Dinho" nu e fericit deloct în spatele gratiilor şi zâmbetul său celebru începe să dispară, spune Cuevas.

Nelson Cuevas a vorbit pentru CNN despre întâlnirea cu Ronaldinho: "El nu e deloc fericit acolo, acel zâmbet pe care îl ştim cu toţii începe să dispară. Nu e obişnuit să trăiască într-un asemenea loc, într-o închisoare. Eu le-am propus avocaţilor ca Ronaldinho şi fratele lui să locuiască cu mine, în arest la domiciliu.

Sper ca totul să iasă cum am plănuit. Ronaldinho a intrat în această piesă proastă şi a picat la mijloc, dar autorităţile ştiu că nu el se află în spatele lucrurilor. Ronaldinho este o victimă, dar în acelaşi timp a comis un mare delict. A pretins că un document fals este, de fapt, documentul său original"
, a spus Nelson Cuevas, citat de cotidianul Sport.

Deşi Cuevas a apucat să-l viziteze, acum Ronaldinho nu mai poate primi nici vizite, după ce şefii închisorii din Paraguay au decis să îngrădească acest drept din cauza pandemiei de Coronavirus.

Ofertă pentru a ieşi din închisoare

Aflaţi în detenţie preventivă în Paraguay, Ronaldinho şi fratele său, Roberto de Asis, au oferit o garanţie de 1,6 milioane de dolari pentru a fi eliberaţi din închisoare şi a merge în arest la domiciliu, conform UOL Esporte, citat de Sport, dar judecătorul responsabil de cazul fostului fotbalist brazilian a refuzt, considerând că suma este prea mică. Cei doi brazilieni au cerut să fie lăsaţi în arest la domiciuliu chiar în Paraguay, în Asuncion.

Afla mai multe despre: ronaldinho 

viewscnt
Articole similare