Experiențe împreună.
You are here:

"Zâmbetul pe care îl ştim cu toţii începe să dispară! Nu e fericit" Anunţ trist făcut de omul care l-a vizitat pe Ronaldinho în închisoare

"Zâmbetul pe care îl ştim cu toţii începe să dispară! Nu e fericit" Anunţ trist făcut de omul care l-a vizitat pe Ronaldinho în închisoare
Comentarii

Nelson Cuevas (40 de ani), un fost fotbalist apropiat de Ronaldinho, l-a vizitat pe fostul star Selecao în închisoarea unde e reţinut, în Paraguay, şi a făcut un anunţ trist pentru iubitorii fotbalului. "Dinho" nu e fericit deloct în spatele gratiilor şi zâmbetul său celebru începe să dispară, spune Cuevas.

Nelson Cuevas a vorbit pentru CNN despre întâlnirea cu Ronaldinho: "El nu e deloc fericit acolo, acel zâmbet pe care îl ştim cu toţii începe să dispară. Nu e obişnuit să trăiască într-un asemenea loc, într-o închisoare. Eu le-am propus avocaţilor ca Ronaldinho şi fratele lui să locuiască cu mine, în arest la domiciliu.

Sper ca totul să iasă cum am plănuit. Ronaldinho a intrat în această piesă proastă şi a picat la mijloc, dar autorităţile ştiu că nu el se află în spatele lucrurilor. Ronaldinho este o victimă, dar în acelaşi timp a comis un mare delict. A pretins că un document fals este, de fapt, documentul său original"
, a spus Nelson Cuevas, citat de cotidianul Sport.

Deşi Cuevas a apucat să-l viziteze, acum Ronaldinho nu mai poate primi nici vizite, după ce şefii închisorii din Paraguay au decis să îngrădească acest drept din cauza pandemiei de Coronavirus.

Ofertă pentru a ieşi din închisoare

Aflaţi în detenţie preventivă în Paraguay, Ronaldinho şi fratele său, Roberto de Asis, au oferit o garanţie de 1,6 milioane de dolari pentru a fi eliberaţi din închisoare şi a merge în arest la domiciliu, conform UOL Esporte, citat de Sport, dar judecătorul responsabil de cazul fostului fotbalist brazilian a refuzt, considerând că suma este prea mică. Cei doi brazilieni au cerut să fie lăsaţi în arest la domiciuliu chiar în Paraguay, în Asuncion.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe