Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid, victorie facilă în Cupa Spaniei. A făcut show cu Zaragoza. "Galacticii" s-au calificat în sferturile de finală

VIDEO | Real Madrid, victorie facilă în Cupa Spaniei. A făcut show cu Zaragoza. "Galacticii" s-au calificat în sferturile de finală

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, în urma unei victorii cu 4-0 pe terenul celor de la Real Zaragoza.

Echipa lui Zidane şi-a făcut meciul cu Zaragoza foarte uşor, încă din prima jumătate de oră. Varane a marcat primul, iar Lucas Vasquez a majorat diferenţa. Ambele reuşite au venit din pasele lui Toni Kroos. Madrilenii au făcut spectacol şi după pauză şi au mai înscris de două ori. Vinicius a reuşit o adevărată capodoperă, servit senzaţional de James Rodriguez. Benzema a închis tabela după doar şase minute de la introducerea sa pe teren, iar Zaragoza - Real s-a încheiat 0-4.


VIDEO | Zaragoza - Real Madrid 0-4

ECHIPELE DE START

  • Zaragoza: Raton - German, Grippo, Atienza, Clemente - Kagawa, Igbekeme, Eguras, Soro - Linares, Andre Pereira
  • Real Madrid: Areola - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Valverde, James Rodriguez - Lucas Vazquez, Jovic, Vinicius

Min. 79: GOL Real! Carvajal l-a servit excelent pe Benzema care a trebuit doar să împingă mingea în poartă. 

Min. 72: GOL Real! "Galacticii" fac spectacol în Cupa Spaniei. Vinicius Juniors a înscris cu un lob pe lângă portarul advers. 

Min. 32: GOL Real! Lucas Vasquez majorează diferenţă pentru "galactici". 

Min. 6: GOL Real! Varane a deschis scorul. 


Chiar dacă se află în eşaloane diferite, Zaragoza şi Real Madrid au o istorie bogată când vine vorba de meciuri directe. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 31 de ori, dueluri avute în La Liga şi Cupa Spaniei. De 19 ori s-a impus echipa lui Zidane, în timp ce gazdele de azi au câştigat de cinci ori, o victorie fiind obţinută după încheierea celor 90 de minute.

„Galacticii” continuă să fie neînvinşi în toate competiţiile. Real Madrid a ajuns la cota 19 după victoria pe care a bifat-o în runda precedentă din La Liga, scor 1-0, pe terenul lui Valladolid. Fundaş dreapta în acea partidă, Nacho a înscris singurul gol al meciului în minutul 78.

Zaragoza - Real Madrid, LIVE VIDEO, miercuri, ora 22:00, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

De cealaltă parte, Zaragoza se află şi ea într-o formă excelentă. A pierdut doar un meci în ultimele 11 pe care le-a jucat în toate competiţiile. Fotbaliştii lui Victor Fernandez nu sunt la primul duel cu o echipă din primul eşalon în actuala ediţie a Cupei Spaniei. În faza precedentă, Zaragoza a trecut pe La Romareda de ocupanta locului 17 din La Liga, Mallorca, scor 3-1. 

 

Afla mai multe despre: real madridcupa spanieizaragozalive video 

viewscnt
Articole similare