Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zece fani au fost reţinuţi pentru că au intrat pe teren la meciuri din Anglia. Guardiola: "Este îngrijorător"

Zece fani au fost reţinuţi pentru că au intrat pe teren la meciuri din Anglia. Guardiola: "Este îngrijorător"

Premier League

Comentarii

Zece fani au fost reţinuţi, sâmbătă, de poliţia britanică, pentru că au intrat pe teren la meciurile Bournemouth – Newcastle, scor 2-2, din Premier League, şi Swansea – Manchester City, scor 2-3, din Cupa Angliei, relatează Le Figaro.

La partida Bournemouth – Newcastle, şapte fani ai oaspeţilor au intrat pe teren pentru a se bucura de golul egalizator marcat de Ritchie în minutul 90+4. Gazdele au înscris prin King, în minutele 48 (penalti) şi 81, iar primul gol al echipei Newcastle a fost şi primul al partidei, marcat de Rondon, în minutul 45+5. Cei şapte, între care se numără şi un adolescent în vârstă de 14 ani, au fost reţinuţi.

La meciul Swansea – Manchester City, trei tineri au fost reţinuţi după două pătrunderi pe teren.

“În ultima perioadă ni s-a întâmplat asta de câteva ori şi este îngrijorător, pentru că am putea avea probleme din cauza asta”, a declarat tehnicianul Pep Guardiola.

În urmă cu o săptămână, la un meci din Championship, căpitanul echipei Aston Villa, Jack Grealish, a fost agresat pe teren de un fan al formaţiei Birmingham City. Agresorul, Paul Mitchell, a fost condamnat luni la 14 săptămâni de închisoare.

Afla mai multe despre: anglia 

viewscnt
Articole similare