Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Zero toleranţă!" VIDEO | Simona Halep, alături de marile staruri din tenis într-o campanie cu mesaj puternic. Ce au avut de transmis în Madrid

"Zero toleranţă!" VIDEO | Simona Halep, alături de marile staruri din tenis într-o campanie cu mesaj puternic. Ce au avut de transmis în Madrid

Tenis

Comentarii

Simona Halep se pregăteşte să participe între 3 şi 12 mai la turneul Mutua Madrid Open, acolo unde s-a impus în două rânduri, în 2016 şi 2017, şi unde a mai disputat o finală, în 2014, pierdută însă în faţa Mariei Şarapovei.

Până să îşi afle prima adversară, sportiva clasată acum pe locul 3 WTA s-a implicat într-o campanie socială ce are drept scop lupta împotriva violenţei domestice.

Venus Williams, Caroline Wozniacki sau Karolina Pliskova apar şi ele în clipul publicat pe canalele oficiale ale turneului din Madrid. "Toleranţă zero pentru violenţa împotriva femeilor", e campania demarată de Fundaţia Mutua, care precizează că, în 2018, numai în Spania au fost raportate peste 120.000 de cazuri de violenţă împotriva femeilor, o problemă ce afectează din plin şi societatea românească,


Halep, gata de turneul de la Madrid

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, miercuri, la plecarea spre Madrid, că s-a antrenat bine şi este pregătită pentru sezonul pe zgură.

"Mă simt bine, m-am antrenat foarte bine după FedCup, meciurile de la Fed Cup m-au ajutat foarte mult la încredere. Consider că sunt pregătită pentru acest sezon de zgură, însă nu am de udne să ştiu cum va fi. Este cea mai bună parte a anului pentru mine şi sper şi anul acesta să fie la fel. Mi-am petrecut sărbătorile acasă, cu familia şi am stat cu cei dragi foarte mult timp, mi-am reîncărcat bateriile şi sunt gata să plec. Turneul de la Madrid este unul special, l-am câştigat de două ori, totul este special şi mă simt ca acasă. Mi-a plăcut de fiecare dată să joc la Madrid, altitudinea mă ajută pe mine, terenul este foarte bun, vin mulţi prieteni să mă susţină şi este un loc special, de aceea am şi jucat bine în trecut. Sper să joc şi finala la Roma dacă se poate, dar este un sezon greu şi nu vreau să spun nimic dinainte. Şi Roland Garros este un loc special pentru mine şi abia aştept să merg acolo. (n.r. despre faptul că sunt multe românce la turneul de la Madrid şi posibilitatea de a accede în fazele superioare). Doamne ajută! Cred că este cel mai bun lucru pentru ţara noastră, pentru tenisul românesc să fim cât mai multe în turneu, spre final. Îmi doresc foarte mult pentru toată lumea să fim bine, asta contează", a declarat Halep, la Aeroportul International Henri Coandă.

Halep trebuia să înceapă sezonul pe zgură la Stuttgart, săptămâna trecută, dar s-a retras din competiţie din cazua unei accidentări. Ea va juca săptămâna viitoare la turneul de categorie Premier Mandatory Madrid Open, apoi la cel de Premier 5 de la Roma, iar din finalul lunii mai la Roland Garros, al doilea grand slam al anului, la care este deţinătoarea trofeului.
 

Afla mai multe despre: halepnadacampanie 

viewscnt
Articole similare