Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chievo - Juventus 2-3. Meci cu cinci goluri la debutul lui Ronaldo în Serie A

VIDEO | Chievo - Juventus 2-3. Meci cu cinci goluri la debutul lui Ronaldo în Serie A

Serie A

Comentarii

Juventus Torino a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Chievo, în prima etapă a campionatului Italiei, meci care a marcat debutul oficial al lui Cristiano Ronaldo în tricoul "Bătrânei Doamne".

Juventus a câştigat greu la Chievo, deşi a dechis scorul încă din minutul 3, prin Khedira. Stepinski '38 şi Giacchierini '56 (p) au adus-o pe Chievo în avantaj, dar Juve a egalat, printr-un autogol al lui Bani, în minutul 75, după un corner.

În minutul 86, Mandzukici a marcat, golul a fost întâi validat cu tehnologia pe linia porţii, apoi a fost anulat cu VAR, după ce anterior Ronaldo l-a accidnetat destul de grav pe portarul Sorrentino. Porughezul l-a lovit cu piciorul în faţă fără intenţie pe goalkeeper-ul gazdelor, care nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit de Seculin.

În minutul 90+3, Bernardeshi a marcat golul victoriei, deviind mingea în poartă după o centrare a lui Alex Sandro.

Ronaldo a jucat tot meciul şi a avut câteva ocazii de a marca, dar ori a trimis pe lângă poartă ori a apărat Sorrentino.

Atacantul portughez a fost transferat în această vară de la Real Madrid pentru 100 de milioane de euro.

Echipele de start:

Chievo: Sorrentino - Cacciatore, Tomovic, Rossettini, Depaoli - Rigoni, Radovanovic, Hetemaj - Bani, Stepinski, Giaccherini.
Rezerve: Seculin, Semper - Pellissier, Barba, Birsa, Djordjevic, Jaroszynski, Kiyine, Leris, Meggiorini, Obi, Tanasijevic.

Juventus: Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanic - Cuadrado, Dybala, Douglas Costa - Ronaldo.
Rezerve: Perin, Pinsoglio - Benatia, Matuidi, Barzagli, Mandzukic, Emre Can, Rugani, Bentancur, Bernardeschi


Min. 90+3: Gooool, Juventus! Torinezii dau lovitura în prelungiri, prin golul lui Bernardeschi.

Min. 90: Gol anulat Juventus! Mandzukic reuşise să înscrie cu capul din apropiere, dar arbitrul a revenit asupra fazei şi a anulat golul pentru un henţ comis de Cristiano Ronaldo. În aceeaşi fază, portughezul l-a lovit pe Sorrentino, iar portarul gazdelor nu a mai putut continua partida.

Min. 75 - Goool Juventus! Bonucci egalează pentru oaspeţi

Min. 56: Goool Chievo! Giaccherini înscrie din penalty.

Min. 54: Penalty Chievo! Joao Cancelo face un fault în careu asupra lui Giaccherini, iar arbitrul dictează penalty fără să stea pe gânduri.

Min. 46: S-a reluat jocul.

PAUZĂ la Verona.

Min. 38: Goool Chievo! Gazdele egalează la primul şut pe poartă, după ce polonezul Stepinski a rămas nemarcat în careu şi a reluat perfect cu capul.

Min. 33: Şut bun al lui Douglas Costa, dar mingea trece puţin pe lângă poartă.

Min. 30: Încă un şut al lui Cristiano Ronaldo, cu piciorul stâng de această dată, dar atacantul portughez nu prinde poarta nici acum.

Min. 18: Prima mare ocazie a lui Cristiano Ronaldo. Cuadrado i-a pasat perfect, iar atacantul portughez a trimis puţin pe lângă poarta lui Sorrentino.

Min. 9: Ratare uriaşă a lui Joao Cancelo, din faţa porţii, după o pasă ideală a lui Douglas Costa. Torinezii au cerut penalty, dar arbitrul a dicat aut de poartă.

Min. 3: Goool Juventus! Khedira deschide scorul cu un şut din întoarcere, din apropiere.

Min. 1:  A început meciul.

UPDATE 18:15 | Avem echipele de start. Cristiano Ronaldo, titularizat de Massimilino Allegri.

 

 

Va fi primul său meci aici şi este foarte curios să afle cum e acest campionat, cum joacă echipele aici. Dincolo de acest lucru, începe un sezon nou, iar pentru noi este o provocare. Va fi mai dificil decât precedentele, mai ales pentru că l-am adus pe cel mai bun jucător din lume”, a spus Massimiliano Allegri.

Lazio - Napoli, ora 21:30, Telekom Sport 3

Al doilea meci al zilei în Serie A aduce un derby, dar şi o confruntare a românilor. Lazio - Napoli se joacă pe Olimpico, dar numai Ştefan Radu este anunţat titular, la echipa romană. Chiricheş va fi doar rezervă pentru Napoli, care îl are pe bancă pe Carlo Ancelotti, revenit în Serie A după nouă ani de glorie în fotbalul european.

Afla mai multe despre: ronaldoserie ajuventusprogram serie a,  

viewscnt
Articole similare