Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zi decisivă în UEFA Champions League. Telekom Sport îţi arată ultimele echipe calificate în grupe. Misiune grea pentru Stanciu cu Slavia Praga

Zi decisivă în UEFA Champions League. Telekom Sport îţi arată ultimele echipe calificate în grupe. Misiune grea pentru Stanciu cu Slavia Praga
Comentarii

Astăzi aflăm care vor fi ultimele trei echipe calificate în grupele UEFA Champions League, sezonul 2020-2021. Midtjylland - Slavia Praga, PAOK - Krasnodar şi Salzburg - Maccabi Tel Aviv se văd la Telekom Sport.

Midtjylland - Slavia Praga, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, miercuri, ora 22:00

Returul dintre Midtjylland şi Slavia Praga începe de la scorul de 0-0. În ultima etapă de campionat, danezii au câştigat la limită cu Randers, scor 1-0. Gazdele nu au mai primit gol de patru meciuri, perioadă în care au obţinut trei victorii. Midtjylland a ajuns în play-off-ul Ligii Campionilor după 1-0 la Ludogoreţ şi 3-0 cu Young Boys Berna. 

De cealaltă parte, Slavia Praga a câştigat la scor de neprezentare în faţa lui Slovacko şi a bifat al patrulea succes din ultimele cinci etape ale campionatului Cehiei. Excepţie a făcut egalul cu Pardubice, scor 1-1. Echipa lui Nicolae Stanciu nu a mai fost învinsă din luna martie, de la 0-2 pe terenul lui Slovacko şi are o serie de 21 de meciuri fără înfrângere. Slavia Praga s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a luat al doilea titlu consecutiv şi al şaselea din istorie.

PAOK - Krasnodar, în direct pe telekomtv.ro şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, miercuri, ora 22:00

PAOK Salonic trebuie să recupereze un handicap minim în faţa celor de la Krasnodar ca să ajungă în grupele UEFA Champions League. Grecii au pierdut cu 1-2 turul din Rusia. PAOK a produs deja două surprize în tururile preliminarii. A trecut de Beşiktaş cu scorul de 3-1 şi de Benfica cu scorul de 2-1. În campionat, fosta echipă a lui Răzvan Lucescu e pe locul 5, cu doar cinci puncte după trei etape. Succesul cu Larissa, din prima etapă, scor 1-0, a fost urmat de remizele cu Atromitos (1-1) şi Volos (0-0).

În schimb, oaspeţii s-au calificat direct în play-off-ul Ligii Campionilor şi au garantată prezenţa în grupele Europa League. În Premier League Rusia, Krasnodar e pe locul 7, cu 15 puncte strânse în nouă etape, la şase puncte în spatele liderului Zenit. Krasnodar vine după o remiză, 1-1 la Sochi, care a venit după trei victorii consecutive, 3-0 cu Rotor Volgograd, 7-2 cu Khimki şi 2-1 în turul cu PAOK.

Salzburg - Maccabi Tel Aviv, în direct pe telekomtv.ro şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, miercuri, ora 22:00

Salzburg e cu un pas în grupele Ligii Campionilor după ce a câştigat turul play-off-ului cu Maccabi Tel Aviv, din deplasare, scor 2-1. Campioana Austriei a început în forţă şi noul campionat, cu trei victorii în primele trei etape, cu Wolfsberg, Altach şi SV Ried. Salzburg a terminat pe locul 3 grupa din sezonul trecut din Liga Campionilor cu Genk, Napoli şi Liverpool, după care a fost eliminată din 16-imile Europa League de Eintracht Frankfurt.

De cealaltă parte, Maccabi Tel Aviv a depăşit trei tururi preliminare până la play-off-ul Champions League, cu Salzburg. Le-a eliminat pe Riga, Suduva şi Dinamo Brest din preliminariile competiţiei. Campioana Israelului a început însă prost campionat. Are doar un punct în primele două etape şi este pe locul 10 în clasament. A pierdut cu Maccabi Petah Tikva şi a remizat cu Bnei Yehuda. Maccabi a fost eliminată sezonul trecut din preliminariile Champions League de CFR Cluj, după care a ieşit şi din turul 3 preliminar al Europa League, după dubla cu Suduva.

Afla mai multe despre: uclchampions leaguestanciuslavia praga 

viewscnt
Articole similare