Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zi decisivă pentru transferul lui Constantin Budescu. Îl pierde Gigi Becali? Cu cine ar putea semna

Zi decisivă pentru transferul lui Constantin Budescu. Îl pierde Gigi Becali? Cu cine ar putea semna

Superliga

Comentarii

Ziua de astăzi este decisivă pentru transferul lui Constantin Budescu în Turcia. Mijlocaşul Astrei este dorit de mai multe echipe, printre care Kayserispor şi Ankaragucu.

Astăzi este ultima zi de transferuri în campionatul Turciei. Tot astăzi s-ar putea decide şi transferul lui Constantin Budescu, cel care se află în ultimele şase luni de contract cu Astra. Bogdan Mara, directorul sportiv al echipei din Giurgiu, este însă încrezător că Budescu va rămâne până în vară la Astra.

Zi decisivă pentru transferul lui Budescu în Turcia. Mara: ”Nu cred că o să plece”

Aflat în ultimele şase luni de contract, Constantin Budescu reprezintă un jucător interesant atât pentru unele echipe din România, cât şi din străinătate. Cele mai multe zvonuri susţin că Budescu ar avea ofertă de la Kayserispor (antrenată de Dan Petrescu) şi de la Ankaragucu.

Însă astăzi se va decide dacă se va transfera sau nu în Turcia. Bogdan Mara este încrezător şi spune că sunt şanse mari ca Budescu să continue la Astra:

”Nu cred să plece în acest moment. Sper să rămână alături de noi, mâine (n.r astăzi) e ultima zi de transferuri în Turică, nu cred că mai e timp de altceva”, a declarat Bogdan Mara.

Îl pierde Gigi Becali pe Constantin Budescu?

Constantin Budescu are şi varianta de a-şi continua cariera în Liga 1. Fostul internaţional român este dorit şi de Gigi Becali, însă patronul FCSB-ului spune că a purtat deja o discuţie cu acesta şi ar vrea să-l transfere din vară, când îi expiră contractul: ”Cu Budescu am vorbit. I-am zis să vină, dar va juca numai 9 fals la mine. Atât, altceva nu [...]  De ce să dau acum 900.000 când pot să-l iau gratis la vară. Da, îl vreau la vară”, a spus Gigi Becali.

Budescu a confirmat pentru Telekom Sport că a purtat o discuţie cu Gigi Becali: ”Cu domnul Gigi Becali, la fel, mi-a zis că mă vrea la Steaua (n.r. - FCSB), dar trebuie să discute cu cei de la Astra, ca să pot să merg la Steaua (n.r. - FCSB). Dacă ei se înţeleg, probabil că o să merg, dar, din ce am înţeles, este foarte greu, pentru că domnul Niculae nu vrea să mă lase”, a spus Budescu pentru Telekom Sport.

Totuşi, dacă Astra va accepta vreo ofertă din Turcia pentru Constantin Budescu, Gigi Becali ar rata transferul unuia dintre cei mai talentaţi jucători români.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare