Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zi plină de evenimente la Telekom Sport. Fotbal şi handbal de la cel mai înalt nivel. Programul complet al transmisiunilor de marţi

Zi plină de evenimente la Telekom Sport. Fotbal şi handbal de la cel mai înalt nivel. Programul complet al transmisiunilor de marţi

Program TV

Comentarii

Ziua de marţi e plină de evenimente spectaculoase pe canalele Telekom Sport, unde vă propunem handbal şi fotbal de la cel mai înalt nivel.

Ne facem încălzirea pentru meciurile tari din play-off-ul Ligii Campionilor cu un duel din Liga a II-a. FCU Craiova îşi continuă cursa către promovare cu un meci, pe propriul teren, cu CSM Slatina.

Apoi, de la ora 20:00, pe Telekom Sport 2, avem etapă intermediară în La Liga. Real Sociedad şi Valencia ne propun un duel interesant, iar iubitorii handbalului pot urmări partida dintre Sporting şi Dobrogea Sud, de la 21:45, la Telekom Sport 4.

Şi, în cele din urmă, de la ora 22:00, pe Telekom Sport 1,2 şi 3, avem meciurile retur din play-off-ul Ligii Campionilor, unde aşteptăm calificarea lui Mircea Lucescu, alături de Dinamo Kiev, în grupele competiţiei.

Program 29 septembrie:

  • Liga a II-a: FCU Craiova – CSM Slatina (19:00, TS 1)
  • La Liga: Real Sociedad – Valencia (20:00, TS 2)
  • Handbal: Sporting – Dobrogea Sud (21:45, TS 4)
  • UCL: Dinamo Kiev – Gent (22:00, TS 1)
  • UCL: Omonia – Olympiacos (22:00, TS 2)
  • UCL: Ferencvaros – Molde (22:00, TS 3)

Afla mai multe despre: dinamo kiev 

viewscnt
Articole similare