Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zi plină de super fotbal la Telekom Sport! Aici ai toate transmisiunile în direct din Liga 1, Premier League şi La Liga

Zi plină de super fotbal la Telekom Sport! Aici ai toate transmisiunile în direct din Liga 1, Premier League şi La Liga

Special

Comentarii

Zi plină de sport de calitate în direct pe posturile Telekom Sport! Am început ziua cu partidele de tenis din confruntarea România - Elveţia, din FED Cup, şi continuăm cu meciuri de fotbal din Premier League, La Liga şi Liga 1.

De la 15:30, în direct pe Telekom Sport 1 aveţi parte de primul meci jucat de Arsenal după ce legendarul Arsene Wenger şi-a anunţat plecarea de pe Emirates. Derby-ul londonez Arsenal - West Ham reprezintă şansa perfectă pentru fanii tunarilor să-i mulţumească francezului pentru cei 22 de ani petrecuţi pe banca tehnică.

Tot de la 15:30, pe Telekom Sport 3, transmitem un alt meci din Premier League, Stoke - Burnley. De la 18:30, pe Telekom Sport 3, o vedem la lucru pe proaspăta campioană a Angliei, în Manchester City - Swansea.

De la 17:00 aflăm împreună a doua finalistă din Cupa Angliei, ce va fi stabilită în urma confruntării Chelsea - Southampton, transmisă LIVE pe Telekom Sport 1.



Avem şi două meciuri din La Liga în direct. Las Palmas - Alaves se joacă de la 19:30, pe Telekom Sport 2, în timp ce Altetico Madrid - Betis e pe Telekom Sport 3, de la 21:45.

Liga 1 ne propune astăzi după meciuri cu miză imensă la polurile opuse ale clasamentului. De la 18:00, Juventus şi Gaz Metan luptă pentru evitarea retrogradării, în timp ce, de la 20:45, CFR Cluj are şansa să o egaleze pe FCSB în clasament, în cazul unei victorii cu Poli Iaşi. Ambele meciuri sunt LIVE pe Telekom Sport 1.

Închidem ziua cu un super meci din play-off-ul NBA: San Antonio Spurs - Golden State Warriors se joacă în direct pe Telekom Sport 2, de la 22:30.

LIVE PE TELEKOM SPORT

Premier League: Arsenal - West Ham, Telekom Sport 1, 15:30
Premier League: Stoke City - Burnley, Telekom Sport 3, 15:30
Cupa Angliei: Chelsea - Southampton, Telekom Sport 2, 17:00
Liga 1: Juventus - Gaz Metan, Telekom Sport 1, 18:00

Premier League: Manchester City - Swansea, Telekom Sport 3, 18:30
La Liga: Las Palmas - Alaves, Telekom Sport 2, 19:30
Liga 1: Poli Iaşi - CFR Cluj, Telekom Sport 1, 20:45
La Liga: Atletico Madrid - Betis, Telekom Sport 3, 21:45
NBA: San Antonio Spurs - Golden State Warriors, Telekom Sport 2, 22:30

 

 

Afla mai multe despre: arsenaltelekom sporttransmisiuni 

viewscnt
Articole similare