Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zi senzaţională pentru românce la CE de haltere. Trei medalii de aur, două de argint şi una de bronz pentru fetele noastre

Zi senzaţională pentru românce la CE de haltere. Trei medalii de aur, două de argint şi una de bronz pentru fetele noastre

Alte sporturi

Comentarii

Palmaresul delegaţiei României la Campionatele Europene de Haltere de la Batumi (Georgia) s-a îmbunătăţit astăzi cu şase noi medalii.

Loredana Toma şi Irina Lepşa au adus şase medalii pentru România, în a patra zi de concurs de la Campionatele Europene de la Batumi (Georgia). Cele două au adus în şase medalii pentru delegaţia noastră, la categoria 64 de kilograme.

Loredana Toma a fost marea câştigătoare a zilei, reuşind să câştige trei medalii de aur. La smuls a intrat în concurs ultima, când celelalte competitioare îşi încheiaseră deja concursul. A avut două ridicări reuşite şi s-a oprit la 106  kilograme. La fel s-a întâmplat şi în concursul de aruncat, în care a ridicat  128 de kilograme. Astfel, românca şi-a ajudecat medalia de aur şi la general.

Irina Lepşa a adăugat palmaresului României două medalii de argint, la smuls (102 k) şi la general, iar la aruncat a terminat pe poziţia a treia (127 kg).

Cu cele şase distincţii obţinute marţi, palmaresul României la Campionatul European de la Batumi a ajuns la 12 medalii. Elena Andrieş a mai adus trei medalii de aur la categoria 49 kg, Marian Luca a luat bronzul la smuls la categoria 55 kg, Cosmina Pană a luat bronzul la aruncat, la categoria 45 kg, iar Florina Hulpan a luat şi ea bronzul la aruncat, la categoria 59 kg.

Afla mai multe despre: halteremedaliiromania 

viewscnt
Articole similare