Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zi specială pentru fotbalul românesc. Ce cote ne oferă bookmakerii şi cât câştigi dacă pariezi pe cele trei naţionale

Zi specială pentru fotbalul românesc. Ce cote ne oferă bookmakerii şi cât câştigi dacă pariezi pe cele trei naţionalegalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Naţionala mare, naţionala U21 şi naţionala U19 au programate meciuri în cursul zilei de marţi. Tricolorii mici joacă pe mize importante, pentru calificarea la turneele finale continentale. În schimb, prima reprezentativă dispută un amical de lux în compania Olandei.

Bookmakerii ne acordă şanse la victorie în toate cele trei partide. Desigur, cel mai greu meci se anunţă pentru echipa lui Contra, care va înfrunta jucători de clasă mondială, precum Sneijder, Wijnaldum, Strootman sau Depay. Redacţia noastră ţi-a pregătit trei pronosticuri curajoase la aceste dueluri. 

17:00 GIBRALTAR U19 - ROMÂNIA U19

Cei mai mici dintre tricolori şi-au asigurat deja prezenţa la Turneul de Elită. Totuşi, trebuie să câştige la scor duelul cu Gibraltar pentru a fi siguri de poziţia de capi de serie la tragerea la sorţi. La casele de pariuri, România U19 are o cotă de 1.01 la victorie. În schimb, un succes la minimum cinci goluri diferenţă este creditat cu 1.70

20:00 ŢARA GALILOR U21 - ROMÂNIA U21

Tineretul se regăseşte într-o postură excelentă pentru a se califica la EURO 2019. O victorie în Ţara Galilor i-ar scăpa de o contracandidată. Până acum, echipa lui Daniel Isăilă n-a pierdut niciun meci. Avem cote identice la casele de pariuri cu cele ale adversarilor noştri. Cei care vor miza pe victoria românilor beneficiază de cota 2.60. Mai sigur este însă pariul X2, la o cotă de 1.46.

21:00 ROMÂNIA - OLANDA

Nu este un meci oficial, însă atrage interes în rândul publicului. Peste 20.000 de spectatori vor fi diseară pe Arena Naţională. Am bătut o singură dată Olanda de-a lungul istoriei, în 2007. Ultimele două dispute directe le-am pierdut la scor, 1-4 şi 0-4, în preliminariile pentru CM 2014. Naţionala lui Contra are o cotă de 3.40 la victorie astăzi. La fel ca în cazul meciului de la tineret, îţi recomandăm să joci o dublă: 1X , la cota 1.67.

Jucate pe acelaşi bilet, cele trei pariuri îţi pot aduce de trei ori în plus suma mizată. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romania u19romania u21romaniapariuri sportive 

viewscnt
Articole similare