Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zi uşoară pentru favorite în grupele UCL. Pe cine urmărim Miercuri?

Zi uşoară pentru favorite în grupele UCL. Pe cine urmărim Miercuri? galerie foto

Fotbal

Comentarii

Meciul zilei, Leipzig - PSG în reeditarea semifinalei din sezonul trecut

Grupa E
Sevilia - Krasnodar [22:00]
Chelsea - Rennes [Telekom Sport 4 22:00]
Chelsea primeşte acasă replica francezilor de la Rennes. Fără gol primit de 4 jocuri, formaţia antrenată de Frank Lampard este favorita meciului şi a grupei. În cealaltă partidă a grupei, fosta adversară a CFR-ului din sezonul trecut de Europa League şi deţinătoarea trofeului, FC Sevilla joacă pe teren propriu în faţa celor de la Krasnodar.
 
 
Grupa F
Zenit - Lazio [Telekom Sport 3 20:00]
Bruges - Borussia Dortmund [22:00]
Pentru Zenit este, probabil, o ultimă şansă de a mai spera la calificarea mai depare în Ligă. Pe ultimul loc în grupă şi fără punct, formaţia din Sankt Petersburg o întâlneşte acasă pe Lazio într-un meci cu începere de la ora 20:00. Derby-ul grupei pare a fi cel dintre Bruges şi Dortmund. Cu o victorie azi pe teren propriu, belgienii se distanţează la 4 puncte de nemţi.
 
 
Grupa G
Barcelona - Dinamo Kiev [Telekom Sport 1 22:00] 
Ferencváros - Juventus [Telekom Sport 3 22:00]
Messi este în faţa celei de-a 150-a prezenţă în competiţiile europene. Cu 70 de goluri marcate în faza grupelor, argentinianul se află pe locul 1 într-un clasament UEFA. Cu maxim de puncte din două partide, 7 goluri marcate şi doar unul primit, se anunţă o nouă avalanşă de goluri pentru Barcelona în poarta celor de la Dinamo Kiev. Tot în grupa G, Juventus se deplasează în Ungaria pentru meciul cu Ferencváros. Ungurii au obţinut o remiză etapa precedentă printr-un gol marcat în prelungiri cu Dinamo Kiev, 2-2 după ce la pauză scorul era 0-2.
 
 
Grupa H
Istanbul Başakşehir - Manchester United [Telekom Sport 2 20:00]
Leipzig - PSG [Telekom Sport 2 22:00]
Cel mai interesant meci al zilei se joacă în grupa H, acolo unde Leipzing primeşte replica celor de la PSG. Ambele au câte 3 puncte într-o grupă dominată clar de Manchester. Nemţii vin după umilinţa suferită pe Old Trafford, 0-5 cu Manchester. Leipzing - PSG este o reeditare a semifinalei din sezonul trecut, meci jucat fără spectatori într-o singură manşă şi câştigat de francezi cu 3-0. United se deplasează la Instanbul, într-un meci cu începere de la ora 20:00.
 
Posted by Andrei Badea

 Galerie foto

Afla mai multe despre: liga campionilor 

viewscnt
Articole similare