Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ziariştii de la Marca, afirmaţii dure despre naţionala României U21. Ce au scris în cronica amicalului cu Spania

Ziariştii de la Marca, afirmaţii dure despre naţionala României U21. Ce au scris în cronica amicalului cu Spania

Echipa națională

Comentarii

Jurnaliştii de la Marca au avut comentarii tăioase despre naţionala de tineret a României, în cronica amicalului cu Spania, câştigat de iberici cu 1-0.

România U21 n-a putut să scoată nici măcar un egal cu echipa similară a Spaniei, la capătul unui meci controlat de iberici. Cei de la publicaţia Marca au subliniat şi ei superioritatea echipei Spaniole: ”Spania învinge pe drept România”, au titrat cei de la Marca.

”În faţa unui adversar care i-ar putea ieşi în drum la EURO care stă să vină, băieţii lui Luis de la Fuente au dovedit că au mai multă calitate, că sunt sunt mai buni şi controlează balonul mai bine, dar nu au avut noroc să înscrie înainte de pauză”, au continuat jurnaliştii de la Marca.

În schimb, cei de la AS au avut o poziţie mult mai fair-play: ”Spania a susţinut penultimul examen înainte de EURO, contra unei echipe a României care este una dintre cele mai puternice naţionale din categorie [...] Primele minute au fost o luptă pentru controlul balonului. România practică un fotbal entuziasmant, controlat, îndrăzneţ, deşi le-au lipsit nouă jucători”, au scris cei de la AS.

Afla mai multe despre: romaniaspania 

viewscnt
Articole similare