Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Zice că urmează o campanie importantă de transferuri la FCSB, în iarnă!”. Când ar urma să fie făcute primele oferte oficiale | EXCLUSIV

”Zice că urmează o campanie importantă de transferuri la FCSB, în iarnă!”. Când ar urma să fie făcute primele oferte oficiale | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), este hotărât să bage din nou mâna adânc în buzunar, în iarnă, pentru a aduce întăriri la echipă.

Impresarul ”de casă” al celor de la FCSB, Florin Vulturar, a declarat că are o listă de 10 atacanţi şi mijlocaşi, din care va urma să aleagă doi pentru a-i aduce la echipă în iarnă.

Unul dintre ei se aseamănă ca stil de joc cu Nicolae Stanciu, iar cel de-al doilea aduce puţin cu Albion Rrahmani, dar puţin mai bun.

MM Stoica nu agreează aducerea unui nou atacant la FCSB: ”Îl avem deja în curte!”

Prezent în studiourile Orange Sport, Mihai Stoica a declarat că nu are habar despre lista întocmită de Florin Vulturar, chiar dacă a evitat să răspundă dacă aceşti jucători au ajuns şi pe biroul său.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB este de părere că FCSB nu are nevoie de un atacant, deoarece îl are pe David Miculescu, iar acesta ar putea ca-n următoarele jocuri să-l facă pe Gigi Becali să se răzgândească în privinţa aducerii unui nou ”vârf”.

Iată cum a decurs dialogul dintre Silviu Tudor Samuilă şi Mihai Stoica, din studiourile Orange Sport:

  • Silviu Tudor Samuilă: ”Florin Vulturar zice că urmează o campanie importantă de achiziţii în iarnă şi că s-au tot tăiat jucători şi au rămas 10, cu atacanţi şi mijlocaşi”.
     
  • Mihai Stoica: ”Nu cunosc detaliile astea. Ştiu că Gigi Becali îşi doreşte un atacant, iar eu cred că îl avem în curte (n.r. - David Miculescu), dar rămâne de văzut. Mai sunt câteva meciuri şi sper să nu mă înşel, aşa cum nu m-am înşelat la atacanţi în ultima perioadă”.
     
  • Silviu Tudor Samuilă:” A zis că dă gol Puşcaş, a dat. A zis că dă gol Alibec, a dat. Deci, tu n-ai fi de acord să mai aducă un atacant”.
     
  • Mihai Stoica: ”Nu că nu aş fi de acord”.
     
  • Silviu Tudor Samuilă: ”Oricum face Gigi Becali ce vrea”.
     
  • Mihai Stoica: ”Bineînţeles, dar eu cred că-l avem”.
     
  • Silviu Tudor Samuilă: ”Listă de 10 jucători. Au ajuns unii dintre ei la tine, în perioada asta?”.
     
  • Mihai Stoica: ”Haideţi să vorbim în iarnă (n.r. - în perioada de transferuri ce se deschide în ianuarie) dacă, într-adevăr, vom ajunge să facem o ofertă pentru un jucător. N-are sens să vorbim acum”.
     
  • Silviu Tudor Samuilă: ”Te deranjează că apar astfel de declaraţii în spaţiul public, în contextul în care mai sunt meciuri de jucat?”.
     
  • Mihai Stoica: ”E cu dublu efect. Fotbaliştii adevăraţi, când aud asta, joacă bine şi patronul se răzgândeşte. Cei care îşi caută alibiuri pot spune dup-aia: Păi, da, dar dacă spunea că vrea nu ştiu ce... . Fotbalul e pentru câştigători şi pentru oameni care, sub presiune, performează”.

Afla mai multe despre: mm stoicaflorin vulturarsilviu tudor samuila 

viewscnt
Articole similare