Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Zici că au câştigat Liga Campionilor!”. Valeriu Iftime, fericit după ce l-a învins la scor pe Mititelu. Ce i-a spus lui Bogdan Andone | EXCLUSIV

”Zici că au câştigat Liga Campionilor!”. Valeriu Iftime, fericit după ce l-a învins la scor pe Mititelu. Ce i-a spus lui Bogdan Andone | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a reuşit o victorie uriaşă pe terenul propriu în faţa celor de la FCU Craiova, una dintre echipele cu care moldovenii se luptă în mod direct în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Patronul Botoşaniului, Valeriu Iftime, a tras concluziile meciului.

FC Botoşani a învins-o, pe teren propriu, pe FCU Craiova 1948, scor 3-1, în etapa a patra din play-out-ul Superligii.

Pentru FC Botoşani au marcat Lopez (57 -penalti, 78), Mailat (76) şi Florescu (90+1). Golul craiovenilor a fost marcat de Blănuţă, în minutul 21.

Din minutul 70, craiovenii au evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Aurelian Chiţu.

Iftime a fost în vestiar după meci. I-a felicitat pe jucători şi pe Bogdan Andone

La finalul partidei de la Botoşani, Valeriu Iftime a avut o intervenţie telefonică pentru Orange Sport şi a detaliat cum s-a schimbat jocul botoşănenilor după pauză. Meritul principal l-a avut antrenorul echipei, Bogdan Andone.

”O zi bună pentru fotbalul nostru. 4.000 de oameni în tribune, 4.000 de oameni fericiţi după o repriză catastrofală, ce poate fi mai frumos?! În fotbal, o repriză te poate duce de la agonie la extaz.

Am fost în vestiar şi băieţii erau atât de fericiţi, zici că au câştigat Liga Campionilor! I-am spus lui Bogdan Andone că sunt mândru de el!

Nu ştiu ce a făcut la pauză, dar i-am spus după meci că sunt mândru de el. A fost extraordinară repriza a doua. Bogdan a făcut schimbările perfecte la pauză”, a declarat Iftime, pentru Orange Sport.

În schimb, cei de la FCU Craiova, atât jucătorii, cât şi antrenorul Eugen Trică, au avut reproşuri dure la adresa arbitrajului.

În urma acestui rezultat, FCU Craiova a ajuns pe loc retrogradabil, 15, cu 17 puncte. Doar Dinamo este mai jos, fiind ultima clasată a campionatului. În schimb, Botoşani a sărit două locuri şi ocupă poziţia a 14-a, de baraj, cu 17 puncte.

Cum şi-a motivat Bogdan Andone jucătorii de la Botoşani

”Înainte de antrenamentul oficial i-am chemat pe băieţi şi am avut un discurs foarte scurt şi le-am spus că sunt mândru că sunt antrenorul lor, asta a fost ieri”, a spus Bogdan Andone, după FC Botoşani - FCU Craiova 1948 (4-1).

Afla mai multe despre: botosanivaleriu iftimesuperliga 

viewscnt
Articole similare