Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane a ales portarul pentru sezonul viitor. Unul dintre supergoalkepeerii madrilenilor va pleca în Premier League în vară

Zidane a ales portarul pentru sezonul viitor. Unul dintre supergoalkepeerii madrilenilor va pleca în Premier League în vară

Real Madrid

Comentarii

Conform cotidianului AS, Real Madrid l-a anunţat pe Thibaut Courtois că va fi numărul unu în sezonul viitor în poarta "galacticilor"

Bătălia pentru poarta lui Real Madrid s-a încheiat. Zidane a decis: din vară, Courtois va fi numărul unu. Belgianul venit în vara anului trecut a fost preferat şi în acest sezon, dar nu a fost titular de drept. A jucat în 25 de meciuri de campionat, în timp ce Keylor Navas a prins doar nouă partide, iar în Liga Campionilor "scorul" a fost 5-3 în favoarea lui Courtois.

Odată cu revenirea lui Zidane, s-a pus întrebarea dacă francezul nu va miza mai mult pe Navas, alături de care a câştigat trei Ligi ale Campionilor şi un titlu în Spania în perioada 2014-2018. Zidane a ales însă tinereţea lui Courtois, care are doar 26 de ani, faţă de cei 32 ai rivalului său. Presa spaniolă scrie că Navas nu va continua la Real, pentru că are oferte din Premier League. 

Afla mai multe despre: courtoisnavas 

viewscnt
Articole similare