Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane a clarificat situaţia lui Eden Hazard: ”Este şi va rămâne jucătorul Realului!”

Zidane a clarificat situaţia lui Eden Hazard: ”Este şi va rămâne jucătorul Realului!”

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă a anunţat că Eden Hazard ar putea pleca de la Real Madrid. Zinedine Zidane are însă o altă opinie.

Forma slabă şi faptul că a venit cu kilograme în plus la echipă în momentul transferului, totul cumulat cu suma de transfer plătită în schimbul său, i-au făcut pe şefii de pe "Santiago Bernabeu" să-şi piardă răbdarea cu Eden Hazard.

Cel puţin asta a susţinut în ultimele ore presa din Spania, care a anunţat că belgianul este pe făraş şi ar putea pleca de pe Bernabeu.

Pentru Zidane însă, subiectul plecării lui Eden Hazard de la Real Madrid, nu există. Francezul a comentat într-o conferinţă de presă zvonurile din ultima perioadă: ”Are contract şi vrea să reuşească aici. Eu sper ca în timp scurt să arate cât este de bun ca fotbalist. Până acum, nu l-am văzut pe Hazard cel pe care ne doream să-l vedem. Dar o să vină şi acel moment. Ştie ce are de făcut. Am vorbit cu el şi şi-a cerut scuze pentru reacţia de la finalul meciului cu Chelsea. Hazard este jucătorul Realului şi va rămâne jucătorul Realului” a mărturisit Zindine Zidane.

Real Madrid poate profita de remiza dintre Barcelona şi Atletico Madrid. Madrilenii au nevoie de patru victorii în ultimele patru runde din La Liga şi sunt campioni. Primul pas este meciul cu Sevilla, care se joacă duminică şi va fi transmis în direct de Telekom Sport.

Afla mai multe despre: eden hazardzidane 

viewscnt
Articole similare