Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane a explicat de ce l-a titularizat pe Keylor Navas şi nu pe Courtois: ”Eu nu uit!”. Prima reacţie despre Isco, Marcelo şi Bale, titulari şi ei contra Celtei

Zidane a explicat de ce l-a titularizat pe Keylor Navas şi nu pe Courtois: ”Eu nu uit!”. Prima reacţie despre Isco, Marcelo şi Bale, titulari şi ei contra Celtei

Real Madrid

Comentarii

A revenit la Real Madrid şi a făcut-o cu o victorie facilă, scor 2-0 cu Celta Vigo. Zinedine Zidane a părut un antrenor fericit la conferinţa de presă de după prima victorie în campionat a madrilenilor cu el pe banca tehnică.

”Prima repriză a fost una complicată, am întâmpinat multe dificultăţi, dar cred că era normal. Publicul ne-a ajutat mult, iar băieţii au muncit mult. Sunt mulţumit pentru golul marcat de Isco. El dacă nu marchează, acolo e Karim sau Bale. Cel mai important este să câştigăm” a început Zizou explicaţiile după victoria cu Celta Vigo.

Keylor Navas a fost preferat între buturi în dauna lui Thibaut Courtois, portarul titular din era Solari. Mai mult, Isco, Asensio, Bale sau Marcelo au revenit în formula de bază sub comanda lui Zidane ”Îmi place Courtois, a demonstrat că este un portar foarte bun. Dar şi Keylor trebuie să se simtă important, pentru că eu nu pot uita ceea ce el a făcut aici. El a jucat mai puţin în ultima vreme şi trebuia să joace acum” a explicat Zinedine după meci. ”Marcelo este în aceeaşi situaţie ca şi Navas. Nu e o problemă la Courtois, nici la Reguilon sau la cel care l-a scos pe Isco din primul 11. Eu vreau să recuperez toţi jucătorii şi e firesc să primească şanse” a mai spus noul antrenor al madrilenilor.

Real Madrid a trecut de Celta Vigo cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Isco şi Gareth Bale. Madrilenii sunt pe 3 în campionat, iar etapa viitoare au meci pe teren propriu contra celor de la Huesca. 

Afla mai multe despre: zinedine zidane 

viewscnt
Articole similare