Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane a găsit următorul "galactic". Real Madrid, gata să pună 40 de milioane de euro pe masă pentru transferul său

Zidane a găsit următorul "galactic". Real Madrid, gata să pună 40 de milioane de euro pe masă pentru transferul săugalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona este subiectul principal în Spania, astfel că Zinedine Zidane îşi permite să facă planurile de mercato pentru Real Madrid în tăcere. Antrenorul francez a pus ochii pe un fotbalist care a impresionat în UEFA Champions League.

Cotidianul german Bild a anunţat că Zinedine Zidane îl vrea la Real Madrid pe Dani Olmo (22 de ani), fotbalist crescut în academia celor de la Barcelona. În prezent, Olmo evoluează pentru RB Leipzig, formaţie care l-a transferat la începutul acestui an. 

  • 31,5 milioane de euro este cota lui Dani Olmo, potrivit transfemarkt.com
  • În iunie 2024 expiră contractul ibericului cu RB Leipzig

Zidane îl vrea pe Olmo la Real. Spaniolul a fost crescut de Barcelona

Deşi nemţii susţin că nu a fost făcută nicio ofertă formală pentru mijlocaşul ofensiv, care are o selecţie şi un gol pentru prima reprezentativă a Spaniei, Real Madrid ar fi gata să pună 40 de milioane de euro pe masă pentru fotbalist, însă Leipzig nu se grăbeşte să îl vândă. 

Dani Olmo, născut la Terrassa, a ajuns în 2007 în La Masia, celebra academie a lui Barcelona, chiar de la rivala locală, Espanyol. Mijlocaşul a evoluat pentru echipele sub 16 ani şi sub 18 ani ale grupării blaugrana până în 2014, atunci când a fost adus, liber de contract, de Dinamo Zagreb. La croaţi a debutat în fotbalul profesionist, iar evoluţiile sale au încântat multe cluburi importante din vest. În cele din urmă, Dani Olmo a fost cumpărat în ianuarie de RB Leipzig pentru 21 de milioane de euro

Afla mai multe despre: dani olmoreal madrid 

viewscnt
Articole similare