Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane a lămurit, odată şi pentru totdeauna, situaţia lui Bale la Real Madrid: "Nici dacă aveam a patra schimbare nu l-aş fi băgat"

Zidane a lămurit, odată şi pentru totdeauna, situaţia lui Bale la Real Madrid: "Nici dacă aveam a patra schimbare nu l-aş fi băgat"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid s-a despărţit de fani în cel mai rău mod posibil, pierzând în ultima etapă din La Liga, 0-2, cu Betis Sevilla. Gareth Bale a fost rezervă tot meciul, iar la final Zidane a confirmat, practic, că galezul va pleca în această vară.

"Am contat pe alţi jucători în ultimele săptămâni. Chiar dacă aş fi avut şi a patra schimbare astăzi, tot nu l-aş fi introdus", şi-a explicat Zinedine Zidane decizia pentru care nu a contat pe Bale nici măcar în ultima etapă. 

Chiar dacă era ultima şansă să îmbrace tricoul lui Real Madrid într-o partidă oficială, Bale nu a primit tratamentul lui Keylor Navas, care a jucat şi a avut ocazia să îşi ia adio de la fanii de pe Bernabeu. Cu toate acestea, Zidane nu contestă contribuţia avută de Bale în perioadă în care a jucat pentru formaţia Merengue. 

"Nimeni nu poate schimba ce a făcut Bale pentru echipă, dar ca antrenor trebuie să trăiesc în prezent", a mai spus "Zizou", potrivit The Telegraph. 

70 de milioane de euro este cota lui Gareth Bale. El mai are contract cu Real Madrid până 2022.

Afla mai multe despre: balezidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare