Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane a spus "nu". Chemat de Ronaldo la Manchester United, francezul a refuzat oferta

Zidane a spus "nu". Chemat de Ronaldo la Manchester United, francezul a refuzat oferta

Manchester United

Comentarii

Zinedine Zidane (49 de ani), candidatul numărul 1 pentru înlocuirea lui Ole Gunnar Solskjaer la Manchester United, a refuzat oferta echipei de pe Old Trafford. "Zizou" e liber de contract de când s-a despărţit de Real Madrid, unde şi-a încheiat al doilea mandat în vara lui 2021, şi a mai refuzat o ofertă de la Newcastle United.

Zidane a spus "nu". Chemat de Ronaldo la Manchester United, francezul a refuzat oferta

Manchester United l-a dat afară pe Ole Gunnar Solskjaer în urma unei serii de rezultate negative, iar acum îi caută un înlocuitor. Primul nume de pe listă a fost Zinedine Zidane, antrenorul care a câştigat trei Ligi ale Campionilor la rând cu Real Madrid, însă francezul a refuzat oferta "Diavolilor roşii", susţine BBC, sursa citată şi de site-ul fichajes.net.

Nu e prima dată când Zidane e dorit de Manchester United. Englezii l-au dorit pe "Zizou" şi după ce acesta şi-a încheiat primul mandat la Real Madrid. Deşi şefii de pe Old Trafford au fost insistenţi, se pare că Zidane are alte planuri cu cariera sa de antrenor, după plecarea de pe "Santiago Bernabeu".

Sursa citată scrie că Zidane aşteaptă două oportunităţi: să-i ia locul lui Didier Deschamps pe banca naţionalei Franţei, ori să antreneze la PSG.

În urmă cu câteva săptămâni, Zidane a fost dorit şi pe banca lui Newcastle, pentru a conduce noul proiect după prelurea clubului de către investitorii saudiţi, însă antrenorul a refuzat oferta chiar dacă primea un salariu uluitor. Şeicii de la Newcastle îi ofereau lui Zidane un salariu de 50 de milioane de euro pe an, potrivit presei spaniole.

Manchester United continuă, astfel, căutarea unui antrenor cu care să-l înlocuiască pe Soslkjaer. Erik ten Hag, Ralf Rangnick sau Mauricio Pochettino sunt alte variante.

Afla mai multe despre: zidaneofertarefuzmanchester unitedcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare