Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane, după Real - Juventus 1-3: ”Am meritat să ne calificăm!” Ce spune despre penalty-ul din prelungiri

Zidane, după Real - Juventus 1-3: ”Am meritat să ne calificăm!” Ce spune despre penalty-ul din prelungiri
Comentarii

Zinedine Zidane este de părere că Real Madrid a meritat să se califice în semifinalele Ligii Campionilor. Juventus a fost eliminată printr-un penalty primit de Real în prelungiri.

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor printr-un gol marcat din penalty, în prelungiri. Juventus reuşise să facă 3-0 - scor cu care a pierdut în tur - dar arbitrul meciului a fluierat un fault în careu asupra lui Vazquez. Zidane spune că n-a văzut faza, dar echipa sa a fost mai bună şi a meritat să câştige.

”Sunt mulţumit, pentru că la final, după 180 de minute, cred că am meritat să ne calificăm. Ar fi fost tare rău să nu marcăm un gol în această seară. Am avut foarte multe ocazii, iar în final sunt mulţumit. Ăsta este fotbalul, frumos. Am avut o mare partidă aici. Am venit din deplasare cu 3-0, iar aici totul s-a întors. Dar ăsta este fotbalul. În prima repriză am avut de toate, multe ocazii, dar nu a vrut să intre. Iar la final am suferit mult. Am avut multe erori, iar jucătorii lor au fost perfecţi. Noi a trebuit să schimbăm un pic la pauză, pentru că nu se putea continua aşa.

(n.r. întrebat dacă a fost penalty) Cred că da, a fost penalty clar. Te întreb pe tine, e penalty? Eu nu am văzut”, a declarat Zidane.

Afla mai multe despre: juventusreal madridzinedine zidaneliga campionilor 

viewscnt
Articole similare