Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane e lider în La Liga cu Real Madrid: ”Campionatul se joacă până în ultima etapă” Cuvinte de laudă pentru Benzema

Zidane e lider în La Liga cu Real Madrid: ”Campionatul se joacă până în ultima etapă” Cuvinte de laudă pentru Benzemagalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a trecut de Espanyol, scor 1-0, şi a redevenit lider în La Liga.

La finalul partidei, Zinedine Zidane a avut cuvinte de laudă pentru Karim Benzema, golgeterul echipei sale, decisiv la golul marcat de Casemiro: ”Cea mai importantă pentru noi este vicotira. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru felul în care s-au dăruit în acest meci, unul extrem de dificil pentru noi. Cu privire la Karim Benzema, pot spune că este genial ceea ce face el. Karim poate face lucruri speciale, dar victoria aparţine tuturor băieţilor. Karim este un fotbalist impresionant şi ne arată asta în fiecare meci. Eu sunt de părere că mereu face ceva mai bun şi are încă o vârstă perfectă pentru fotbalul de performanţă” a subliniat antrenorul francez.

  • 22 de goluri are Karim Benzema în actuala stagiune
  • 10 pase decisive a reuşit el în toate competiţiile
  • 3388 de minute a jucat Benzema în trei competiţii în acest sezon

Real Madrid a redevenit lider în La Liga, dar Zizou spune că titlul se va juca până în ultima rundă: ”Nu se schimbă nimic. Acum avem noi două puncte avans, dar ştim că totul se va juca până la final. Trebuie să ne odihnim bine şi să fim pregătiţi pentru meciul următor. Campionatul se va juca până în ultima rundă” a explicat Zidane.

În ciuda unui start excelent în La Liga după pandemie, Eden Hazard, super starul transferat pentru 100 de milioane de euro, rămâne cu un singur gol marcat în acest sezon: ”A fost multă vreme accidentat” îl apără Zidane.

”Îl văd foarte bun acum, încet, încet, va juca la nivel maxim. Trebuie să avem răbdare cu el, şi să apreciem că se descurcă excelent, atât pe faza defensivă, cât şi în cea ofensivă” a mai declarat Zinedine Zidane.

  • 1 gol şi 7 pase decisive are Eden Hazard în 1392 de minute jucate în acest sezon
  • doar 14 meciuri a bifat el în La Liga pentru Real Madrid din cauza accidentării

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madridkarim benzema 

viewscnt
Articole similare