Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Zidane este o ruşine!" Atac fără precedent la antrenorul lui Real Madrid, după ce francezul a anunţat că vrea să scape de Bale

"Zidane este o ruşine!" Atac fără precedent la antrenorul lui Real Madrid, după ce francezul a anunţat că vrea să scape de Bale

Real Madrid

Comentarii

Antrenorul formaţiei Real Madrid, Zinedine Zidane, a anunţat duminică dimineaţă că îşi doreşte ca atacantul Gareth Bale să plece cât mai repede de la echipă, declaraţie care l-a înfuriat la culme pe impresarul galezului.

"Zidane este o ruşine! Să vorbească aşa despre cineva care a făcut atât de multe lucruri pentru Real Madrid! Dacă Gareth va pleca, o va face spre binele său. Presiunea lui Zidane nu va avea nimic de-a face cu asta", a reacţionat impresarul galezului, Jonathan Barnett, pentru ESPN FC.

Zinedine Zidane a anunţat plecarea lui Gareth Bale de la Real Madrid

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a dezvăluit că atacantul Gareth Bale (30 de ani) va părăsi gruparea spaniolă, transferul său fiind o chestiune de zile.

Real Madrid a fost învinsă de Bayern Munchen, duminică dimineaţă, scor 3-1, în primul meci de pregătrie disputat de "galactici" în această vară. Tolisso (15), Lewandowski (67) şi Gnabry (69) au marcat pentru campioana Germaniei, în timp ce unicul gol al spaniolilor a fost înscris de debutantul Rodrygo Goes, în minutul 84.

Gareth Bale nu a jucat niciun minut în acest meci, iar, la final, Zidane a dezvăluit că galezul nu va continua pe Santiago Bernabeu.

"Bale nu a jucat astăzi pentru că este foarte aproape să plece. Sperăm să plece curând. Dacă ar pleca mâine, ar fi mai bine. Lucrăm la transferul lui la o nouă echipă", a declarat Zinedine Zidane, la finalul meciului amical cu Bayern Munchen.

Afla mai multe despre: zidane 

viewscnt
Articole similare