Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane îi dă lovitura de graţie lui Gareth Bale. L-a lăsat în afara lotului pentru meciul cu Villarreal

 Zidane îi dă lovitura de graţie lui Gareth Bale. L-a lăsat în afara lotului pentru meciul cu Villarreal

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid - Villarreal se joacă duminică, de la ora 17:15, în direct la Telekom Sport. Pentru acest duel, antrenorul Zinedine Zidane nu l-a convocat pe galezul Gareth Bale.

Este pentru prima dată de când Zidane este antrenor la Real Madrid, iar Gareth Bale (apt de joc) este lăsat în afara lotului.

O decizie care întăreşte informaţiile din ultima vreme cum că Real Madrid este pregătită să renunţe la super starul galez. Cu toate că agentul fotbalistului, Jonathan Barnett a declarat recent că Bale este fericit la Madrid şi îşi doreşte să continuie în tricoul formaţiei madrilene, zarurile par aruncate în cazul său.

Real Madrid va încerca să-l vândă în vară pentru o suma decentă, undeva spre 70 de milioane de euro. Interesul în jurul lui Bale poate veni din Anglia, acolo unde este dorit din câte se pare de Manchester United şi fosta sa echipă, Tottenham. Nu este exclusă nici trecerea la Chelsea, acolo unde l-ar putea înlocui pe Eden Hazard, fotbalist dorit cu insistenţă de Real Madrid.  

Gareth Bale a ajuns la Real în 2013 şi este cel mai scump transfer din istoria clubului, peste 100 de milioane de euro plătind la acea vreme celor de la Tottenham. 224 de meciuri a jucat Bale la Real, până în acest moment, marcând 102 goluri

Afla mai multe despre: gareth balereal madridzinedine zidane 

viewscnt
Articole similare