Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane, înainte de returul cu Liverpool: ”Suntem pregătiţi de încă un meci foarte solicitant!”

Zidane, înainte de returul cu Liverpool: ”Suntem pregătiţi de încă un meci foarte solicitant!”

Real Madrid

Comentarii

Antrenorul francez, Zinedine Zidane, a vorbit despre duelul cu FC Liverpool, programat miercuri, în direct la Telekom Sport.

 Real Madrid s-a impus în partida tur cu Liverpool (3-1), dar între timp a bifat şi o victorie în El Clasico, împotriva eternei sale rivale, FC Barcelona.

Zidane nu acuză însă caldendarul competiţional, deşi recunoaşte că este dificil de gestionat efortul într-o perioadă atât de scurtă: ”Ştim că este complicat şi că tot acest sezon este unul dificil. Trebuie să ne recuperăm rapid. Calendarul este acelaşi pentru toţi. Suntem angrenaţi în două competiţii şi vom încerca să le câştigăm. Suntem gata de un nou meci solicitant” a precizat antrenorul francez.

Real Madrid nu va putea conta pe Lucas Vazquez, care s-a accidentat în El Clasico şi va rata restul sezonului. Titular va fi cel mai probabil, Alvaro Odriozola: ”A jucat puţin, acesta este adevărul. Dar momentan, nu vreau să vorbesc despre primul 11” a spus Zidane.

Întrebat dacă îl vede pe Klopp antrenând într-o zi Real Madrid, Zidane a spus: ”Momentan, eu sunt antrenor la Real Madrid, iar Klopp la Liverpool”

Tehnicianul francez a confirmat şi faptul că Federico Valverde este apt de joc pentru duelul cu Liverpool, deşi uruguayanul era incert înaintea duelului de pe Anfield Road. Partida Liverpool - Real Madrid va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1, miercuri, de la ora 22:00.

Afla mai multe despre: zinedine zidane 

viewscnt
Articole similare